-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanrong Zhang, Jinping Li, Zichao Wang, Jiayu Wu, Wenming Zuo, Likuan Liu, Yang Zeng
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 21, Iss 1, Pp 514-521 (2023)
مصطلحات موضوعية: α-Glucosidase, polyphenol composition, inhibition kinetics, molecular docking, Potentilla fruticosa L., Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Canuti, Valentina, Cantu, Annegret, Picchi, Monica, Lerno, Larry A, Tanabe, Courtney K, Zanoni, Bruno, Heymann, Hildegarde, Ebeler, Susan E
المصدر: Foods (Basel, Switzerland). 9(8)
مصطلحات موضوعية: Sangiovese, intrinsic quality, perceived quality, polyphenol composition, sensory profile, typicality, volatile profile, wine regionality, Food Sciences
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://escholarship.org/uc/item/4gw4k6j5Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Clara Muñoz-Bas, Nuria Muñoz-Tebar, Laura Candela-Salvador, José A. Pérez-Alvarez, José M. Lorenzo, Manuel Viuda-Martos, Juana Fernández-López
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 14; Pages: 2659
مصطلحات موضوعية: date fruit, Confitera, Medjoul, food quality, polyphenol composition, antioxidant properties
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Systems; https://dx.doi.org/10.3390/foods12142659Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Muñoz Bas, Clara, Muñoz Tebar, Nuria, Candela-Salvador, Laura, Pérez-Alvarez, José Angel, Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel, Viuda-Martos, Manuel, Fernández-López, Juana
المساهمون: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
مصطلحات موضوعية: date fruit, Confitera, Medjoul, food quality, polyphenol composition, antioxidant properties, CDU::6 - Ciencias aplicadas::62 - Ingeniería. Tecnología
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://doi.org/10.3390Test/ foods12142659; Foods V. 12 Issue 14 (2023); https://hdl.handle.net/11000/31837Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hui-Min Jin, Bin Dang, Wen-Gang Zhang, Wan-Cai Zheng, Xi-Juan Yang
المصدر: Molecules; Volume 27; Issue 11; Pages: 3411
مصطلحات موضوعية: highland barley, polyphenol composition, antioxidant activity, alpha-glucosidase activity inhibition
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Chemistry; https://dx.doi.org/10.3390/molecules27113411Test
-
6
المؤلفون: Fernández-López, Clara Muñoz-Bas, Nuria Muñoz-Tebar, Laura Candela-Salvador, José A. Pérez-Alvarez, José M. Lorenzo, Manuel Viuda-Martos, Juana
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 14; Pages: 2659
مصطلحات موضوعية: date fruit, Confitera, Medjoul, food quality, polyphenol composition, antioxidant properties
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=multidiscipl::7ed935c5a50da6d33188367178d30c9eTest
-
7
المؤلفون: Vladić, Jelena, Kovač, Martina, Jerković, Igor, Jokić, Stela, Paiva, Alexandre, Duarte, Ana Rita, Kujundžić, Ivona, Pavić, Valentina.
المساهمون: Rogošić, Marko
مصطلحات موضوعية: supercritical CO2 extraction, natural deep eutectic solvents, polyphenol composition, antibacterial properties, antioxidant potentials
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::091ee9c73f477433ba0715232ab76d3fTest
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Valentina Canuti, Annegret Cantu, Monica Picchi, Larry A. Lerno, Courtney K. Tanabe, Bruno Zanoni, Hildegarde Heymann, Susan E. Ebeler
المصدر: Foods; Volume 9; Issue 8; Pages: 1088
مصطلحات موضوعية: Sangiovese, wine regionality, intrinsic quality, perceived quality, sensory profile, volatile profile, polyphenol composition, typicality
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Foods; Volume 9; Issue 3; Pages: 373
مصطلحات موضوعية: acrylamide, bread texture, consumer acceptability, dihydromyricetin, polyphenol composition, vine tea
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Köroğlu, Deniz Günal, Turan, Semra, Çapanoğlu, Esra
المساهمون: BAİBÜ, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, orcid:0000-0002-8642-9160, 000000021005-3590, orcid:0000-0003-0335-9433, Turan, Semra
مصطلحات موضوعية: Antioxidant Activity, Food Matrix, Polyphenol Composition, Dietary Polyphenols, Grape Extracts, Peel Extracts, Quercetin
العلاقة: Makale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı; Food & Function; Günal-Köroğlu, D., Turan, S., & Capanoglu, E. (2023). Protein–phenolic interactions in lentil and wheat crackers with onion skin phenolics: effects of processing and in vitro gastrointestinal digestion. Food & Function, 14(8), 3538-3551.; PUBMED ID: 37009695; WOS:000961020800001; http://dx.doi.org/10.1039/d2fo02885aTest; https://hdl.handle.net/20.500.12491/11557Test; 14; 3538; 3551
الإتاحة: https://doi.org/20.500.12491/11557Test
https://doi.org/10.1039/d2fo02885aTest
https://hdl.handle.net/20.500.12491/11557Test