-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: José de Jesus González-Regalado, Efigenia Montalvo-González, Herenia Adilene Miramontes-Escobar, Maribel Jiménez-Fernández, María de Lourdes García-Magaña, Martina Alejandra Chacón-López, Jaza AlShammari, Rosa Isela Ortiz-Basurto
المصدر: Emirates Journal of Food and Agriculture, Vol 36, Iss , Pp 1-11 (2024)
مصطلحات موضوعية: Plant-based meat analogue, sensory analysis, therm, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://ejfa.pensoft.net/article/124770/download/pdfTest/; https://ejfa.pensoft.net/article/124770/download/xmlTest/; https://ejfa.pensoft.net/article/124770Test/; https://doaj.org/toc/2079-0538Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Logesh Dhanapal, Chyngyz Erkinbaev
المصدر: Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100293- (2024)
مصطلحات موضوعية: Plant-based meat color, Plant proteins, Non-destructive food testing, Hyperspectral imaging, Chemometrics, Plant-based meat quality, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666833523000783Test; https://doaj.org/toc/2666-8335Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing LIU, Na JIN, Chunqin SHI, Yongshuang LI, Qingsheng DENG, Xuanfei LUO, Yan LIU, Baojun YANG, Long NIE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 216-226 (2024)
مصطلحات موضوعية: plant-based meat, pea protein, formula optimized, texture properties, in vitro digestion, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Alexander Schwarz, Piret Fischer, Ramona Weinrich
المصدر: Sustainable Futures, Vol 7, Iss , Pp 100183- (2024)
مصطلحات موضوعية: Protein transition, Sustainability transition, Plant-based meat alternatives, Organizational purpose, Sustainability marketing, Environmental sciences, GE1-350, Technology
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666188824000339Test; https://doaj.org/toc/2666-1888Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Owen Miller, Christopher J. Scarlett, Benu Adhikari, Taiwo O. Akanbi
المصدر: Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100305- (2024)
مصطلحات موضوعية: Plant-based meat analogue (PBMA), Australia, Healthiness, Sustainability, Plant protein, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S266683352400011XTest; https://doaj.org/toc/2666-8335Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Shi Min, Minda Yang, Ping Qing
المصدر: Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100294- (2024)
مصطلحات موضوعية: artificial meat, cultured meat, plant-based meat, consumer attitude, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666833523000795Test; https://doaj.org/toc/2666-8335Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenxuan Guo
المصدر: International Journal of Food Studies, Vol 13, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: meat substitutes, plant-based meat, cultured meat, media discourse, food education, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://iseki-food-ejournal.com/ojs/index.php/e-journal/article/view/1161Test; https://doaj.org/toc/2182-1054Test
-
8رسالة جامعية
المؤلفون: Vural, Yeliz
المساهمون: Rogers, Peter, Ferriday, Dani
مصطلحات موضوعية: Conventional Meat, Plant-Based Meat Alternatives, Cultured Meat, Healthiness
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Roberts, Aubrey, Busque, Vincent, Robinson, Jennifer, Landry, Matthew, Gardner, Christopher
المصدر: Nutrition Journal. 21(1)
مصطلحات موضوعية: Athletic performance, Plant-based diet, Plant-based meat alternatives, Sports performance, Whole food plant-based diet, Animals, Humans, Cross-Over Studies, Diet, Sports, Meat, Athletes
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://escholarship.org/uc/item/03s2r3tqTest
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Nishanie Moonaisur, Nadene Marx‐Pienaar, Henrietta L. deKock
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 1, Pp 627-637 (2024)
مصطلحات موضوعية: meat, nutritional content, plant‐based meat alternatives, South Africa, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test