-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammed M. Qaid, Saud I. Al-Mufarrej, Maged A. Al-Garadi, Abdulaziz A. Al-Abdullatif, Abdulmohsen H. Alqhtani, Rashed A. Alhotan, Abdulrahman S. Alharthi, Abdulgader Y. BaZeyad
المصدر: Italian Journal of Animal Science, Vol 22, Iss 1, Pp 1050-1066 (2023)
مصطلحات موضوعية: breast meat, metabolic-qualitative-nutritional fatty acids indices, rumex nervosus leaves, organoleptic evaluation, performance index, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Rui Wang, Lin-Xuan Wu, Bing-Xin Guo, Peng-Hao Zhao, Wen-Ting Yin, Hua-Min Liu, Hong-Xian Mei, Ying-Hui Duan
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101203- (2024)
مصطلحات موضوعية: Sesame hull, Roast, Aroma-active compounds, Organoleptic evaluation, Flavor, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157524000907Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammed, Akram M., El-Anany, Ayman Mohammed, Althwab, Sami A., Alhomaid, Raghad M., Alharbi, Hend F., ALgheshairy, Reham M., Ali, Rehab F.M.
المصدر: Nutrition & Food Science, 2023, Vol. 53, Issue 6, pp. 1045-1058.
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Princy Agarwal, Anju Goyal
المصدر: International Journal of Ayurveda and Pharma Research; Vol 12, Issue 5: May 2024; 39-50 ; 2322-0910 ; 2322-0902 ; 10.47070/ijapr.v12i5
مصطلحات موضوعية: Drakshavaleha, Quality Assessment, Organoleptic Evaluation, Physicochemical Evaluation, Pharmaceutical Evaluation, Heavy Metal Content, Microbial Contamination
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://ijapr.in/index.php/ijapr/article/view/3219/2827Test; https://ijapr.in/index.php/ijapr/article/view/3219/2828Test; https://ijapr.in/index.php/ijapr/article/view/3219Test
الإتاحة: https://doi.org/10.47070/ijapr.v12i5.321910.47070/ijapr.v12i5Test
https://ijapr.in/index.php/ijapr/article/view/3219Test -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Likhitha , Modugu, Laxmi , K. Venkata, Jyothi , G., Sreenivas , M., Aparna, K.
المصدر: Journal of Advances in Biology & Biotechnology; Vol. 27 No. 1 (2024): 2024- Volume 27 [Issue 1]; 46-57 ; 2394-1081
مصطلحات موضوعية: pH, tritable acidity (%), ascorbic acid content (mg /100 g), total phenols, organoleptic evaluation
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: http://journaljabb.com/index.php/JABB/article/view/679/1358Test; http://journaljabb.com/index.php/JABB/article/view/679/1359Test; http://journaljabb.com/index.php/JABB/article/view/679Test
الإتاحة: https://doi.org/10.9734/jabb/2024/v27i1679Test
http://journaljabb.com/index.php/JABB/article/view/679Test -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Bhatia, Shiwali1, 1, Chawla, Paramjeet Kaur2
المصدر: Agricultural Research Journal 60(1):98-104. 2023
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: DIANA CRUCIRESCU
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 24, Iss 1, Pp 061-071 (2023)
مصطلحات موضوعية: apple acidifier, canned cucumbers, physicochemical parameters, organoleptic evaluation, unripe apples, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: M. D. Perig, Y. I. Kyryliv
المصدر: Ukrainian Journal of Veterinary and Agricultural Sciences, Vol 6, Iss 1, Pp 18-23 (2023)
مصطلحات موضوعية: sheep, sheep breeds, preko, suffolk, crossbreeds of the first generation, mineral-phytobiotic supplement, slaughter indicators, meat productivity, organoleptic evaluation, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://ujvas.com.ua/index.php/journal/article/view/141Test; https://doaj.org/toc/2617-6149Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: O. Melnyk, T. Marenkova
المصدر: Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 22, Iss 3, Pp 45-50 (2023)
مصطلحات موضوعية: milk thistle seed flour, butter products, nutritional value, semi-finished product, organoleptic evaluation, vitamins, antioxidants, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/gpmf/article/view/2460Test; https://doaj.org/toc/2313-478XTest; https://doaj.org/toc/2411-3921Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenxin WU, Zhanmin QIN, Jiali LIU, Liuyan CHEN, Yuping XIA, Xianan LI, Xiaoyong LIU, Yonghua LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 5, Pp 149-157 (2023)
مصطلحات موضوعية: taxilli herba tea, processing technology, quality, functional activity, organoleptic evaluation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test