-
1رسالة جامعية
المؤلفون: Tnani, Hédia
المساهمون: University/Department: Universitat de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular (Farmàcia)
مرشدي الرسالة: López Ribera, Ignacio, Vicient Sánchez, Carlos M., Ferrer i Prats, Albert
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: PTR, Peptide transporter, Transportador de péptidos, Transportador de pèptids, Oleosins, Oleosines, Oleosinas, NTR, Nitrate transporter, Transportador de nitrats, Transportador de nitratos, Scutellum, Escutelo, Escutel·li, Blat de moro, Maíz, Maize, Oil bodies, Cuerpos lipídicos, Cossos lipídics, Ciències de la Salut
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/84073Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Shenghua HE, Sanjiu ZHOU, Yonghui WANG, Guanghui LI, Xueli GAO, Weiyun GUO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 1, Pp 37-45 (2024)
مصطلحات موضوعية: soluble soybean polysaccharide, konjac glucomannan, rapeseed oil bodies, emulsions, stability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 21, Pp 293-311 (2023)
مصطلحات موضوعية: oil bodies, composition, structure, emulsion, oxidative stability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2023-44-21-033.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruhuan Yuan, Jianying Liu, Ruchika Hansanie Ukwatta, Feng Xue, Xiaohui Xiong, Chen Li
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101109- (2024)
مصطلحات موضوعية: Artificial oil bodies, Composition and Structure, Reconstitution methods, Controlling factors to stability, Applications, Improvement measures, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157523005527Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 236 (2024) ; ISSN: 0927-7765
مصطلحات موضوعية: Curcumin, Lipid droplets, Lipophilic, Oil bodies, Rapeseeds, Therapeutics
وصف الملف: text/html
العلاقة: https://edepot.wur.nl/652802Test; https://research.wur.nl/en/publications/the-mechanism-of-encapsulating-curcumin-into-oleosomes-lipid-dropTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.colsurfb.2024.113819Test
https://research.wur.nl/en/publications/the-mechanism-of-encapsulating-curcumin-into-oleosomes-lipid-dropTest -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianyu Zhu, Huan Wang, Liming Miao, Ning Chen, Qing Zhang, Ziheng Wang, Fengying Xie, Baokun Qi, Lianzhou Jiang
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 101, Iss , Pp 106711- (2023)
مصطلحات موضوعية: Oil bodies, Curcumin, Ultrasonic power, Stability, Digestion, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1350417723004236Test; https://doaj.org/toc/1350-4177Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Songbin Liu, Zhihao Zhao, Pengfei Zhou, Yuanyuan Deng, Guang Liu, Ping Li, Jiarui Zeng, Yi Zhang, Mingwei Zhang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 9, p 1289 (2024)
مصطلحات موضوعية: acid-mediation, emulsion-filled gels, microstructure, oil bodies, soy protein isolate, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 4, Pp 57-63 (2023)
مصطلحات موضوعية: ph, soybean oil bodies, oxidative stability, rheology, in vitro simulated digestion, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2023-44-4-008.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Plankensteiner, Lorenz, Yang, Jack, Bitter, Johannes H., Vincken, Jean Paul, Hennebelle, Marie, Nikiforidis, Constantinos V.
المصدر: Food Hydrocolloids 137 (2023) ; ISSN: 0268-005X
مصطلحات موضوعية: Emulsions, Extraction, Interfaces, Oleosomes, Plant-based, Protein, oil bodies
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://edepot.wur.nl/584137Test; https://research.wur.nl/en/publications/high-yield-extraction-of-oleosins-the-proteins-that-plants-develoTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.108419Test
https://research.wur.nl/en/publications/high-yield-extraction-of-oleosins-the-proteins-that-plants-develoTest -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ntone, E., Yang, J., Meinders, M.B.J., Bitter, J.H., Sagis, L.M.C., Nikiforidis, K.
المصدر: Colloids and Surfaces. B: Biointerfaces 229 (2023) 113476 ; ISSN: 0927-7765
مصطلحات موضوعية: Emulsifier, Emulsions, Lipid droplets, Oil bodies, Oleosomes, Rapeseeds
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://edepot.wur.nl/635197Test; https://research.wur.nl/en/publications/the-emulsifyiung-ability-of-olesomes-and-their-interfacial-molecuTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.colsurfb.2023.113476Test
https://research.wur.nl/en/publications/the-emulsifyiung-ability-of-olesomes-and-their-interfacial-molecuTest