-
1دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 19, Pp 405-416 (2023)
مصطلحات موضوعية: grain and oil products, rancid odor, formation mechanisms, off-flavor removal, flavor masking, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2023-44-19-044.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
2
المؤلفون: Moreno Gonzalez, M.
المساهمون: Ottens, M., van der Wielen, L.A.M., Delft University of Technology
مصطلحات موضوعية: Continuous chromatography, Conceptual process design, Polyphenols, Proteins, Off-flavor removal, Cation exchange, Adsorption
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a240f77b58cf4662e08dafbfbf87fcd7Test
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c2d667d7-09a2-435f-9142-4368b06a0631Test -
3مورد إلكتروني
-
4مورد إلكتروني