-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Federica Savini, Valentina Indio, Federica Giacometti, Yitagele Terefe Mekkonnen, Alessandra De Cesare, Laura Prandini, Raffaele Marrone, Alessandro Seguino, Marika Di Paolo, Valeria Vuoso, Federico Tomasello, Andrea Serraino
المصدر: Italian Journal of Food Safety (2024)
مصطلحات موضوعية: Dry-aged meat, spoilage microorganism, pathogenic microorganism, microbiological criteria, molds, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.pagepressjournals.org/ijfs/article/view/12438Test; https://doaj.org/toc/2239-7132Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: S. Chimuti, D.T. Mugadza, V. Ntuli, P.M.K. Njage
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 8, Pp 100313- (2024)
مصطلحات موضوعية: Dairy farms, Handling practices, Hygiene practices, Microbiological criteria, Milk quality, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0362028X24000978Test; https://doaj.org/toc/0362-028XTest
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 2, Pp 100168- (2024)
مصطلحات موضوعية: Microbiological criteria, Poultry, Quantification, Salmonella, Serotypes, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0362028X23068527Test; https://doaj.org/toc/0362-028XTest
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 2, Pp 100168- (2024)
مصطلحات موضوعية: Microbiological criteria, Poultry, Quantification, Salmonella, Serotypes, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0362028X23068527Test; https://doaj.org/toc/0362-028XTest; https://doaj.org/article/d0ca5fa3c9dc4751a663acf9f4688a1eTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.jfp.2023.100168Test
https://doaj.org/article/d0ca5fa3c9dc4751a663acf9f4688a1eTest -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: M. Kukhtyn, Z. Malimon, V. Salata, T. Lisovska, V. Selskyi
المصدر: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 24, Iss 98, Pp 3-8 (2022)
مصطلحات موضوعية: frozen fish, psychrotrophic and mesophilic microbiota, microbiological criteria, safety., Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://nvlvet.com.ua/index.php/food/article/view/4576Test; https://doaj.org/toc/2519-268XTest; https://doaj.org/toc/2707-5885Test
-
6دورية أكاديمية
المصدر: World Journal of Advanced Research and Reviews 17(2) 522–537
مصطلحات موضوعية: Herbal medicinal products [HMPs], Microbial contaminants, Microbiological criteria, Quality, Safety, and efficacy (QSE)
العلاقة: https://zenodo.org/communities/wjarrTest; https://zenodo.org/record/8108805Test; https://doi.org/10.5281/zenodo.8108805Test; oai:zenodo.org:8108805
الإتاحة: https://doi.org/10.5281/zenodo.8108805Test
https://doi.org/10.30574/wjarr.2023.17.2.1345Test
https://doi.org/10.5281/zenodo.8108804Test
https://zenodo.org/record/8108805Test -
7دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Apicultural Science, Vol 65, Iss 2, Pp 197-216 (2021)
مصطلحات موضوعية: honey, melipona, microbiological criteria, physicochemical parameters, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2299-4831Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Chimuti, S, Mugadza, D T, Ntuli, V, Njage, P K M
المصدر: J Food Prot ; ISSN:1944-9097
مصطلحات موضوعية: Dairy farms, Handling practices, Hygiene practices, Microbiological criteria, Milk quality
العلاقة: https://doi.org/10.1016/j.jfp.2024.100313Test; https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38871224Test
-
9
المؤلفون: Pereira, Leandro Tomás
مصطلحات موضوعية: Food safety and quality, Microbiological criteria, Hygiene indicators, Pathogens, Lunch boxes
وصف الملف: application/pdf
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Mykola Kukhtyn, Volodymyr Salata, Oleksandra Berhilevych, Zoya Malimon, Anatoliy Tsvihun, Bogdan Gutyj, Yulia Horiuk
المصدر: Potravinarstvo, Vol 14, Pp 602-611 (2020)
مصطلحات موضوعية: psychrotrophic microflora, microbiological criteria, beef chilled, beef frozen, volatile fatty acids of meat, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1381Test; https://doaj.org/toc/1337-0960Test