-
1دورية أكاديمية
المصدر: Madani: Jurnal Ilmiah Multidisiplin; Vol 2, No 3 (2024): Madani, Vol. 2, No. 3 2024
مصطلحات موضوعية: Sliced Cheese, Corn Oil, Fat Content, Meltability, Color Intensity
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://jurnal.penerbitdaarulhuda.my.id/index.php/MAJIM/article/view/2421/2478Test; https://jurnal.penerbitdaarulhuda.my.id/index.php/MAJIM/article/view/2421Test
الإتاحة: https://doi.org/10.5281/zenodo.12635273Test
https://jurnal.penerbitdaarulhuda.my.id/index.php/MAJIM/article/view/2421Test -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Hiroyuki Yano, Rika Tanaka, Wei Fu
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 8, p 1176 (2024)
مصطلحات موضوعية: 3D laser surface scanning, crispiness, meltability in the mouth, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Abdelmoneim Abdalla, Basim Abu-Jdayil, Hussah Alsereidi, Fathalla Hamed, Afaf Kamal-Eldin, Thom Huppertz, Mutamed Ayyash
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 11, Pp 8734-8749 (2022)
مصطلحات موضوعية: meltability, free oil, viscoelastic properties, proteolysis, hardness, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030222005562Test; https://doaj.org/toc/0022-0302Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lambros Sakkas, Ekaterini Moschopoulou, Golfo Moatsou
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 24, p 4501 (2023)
مصطلحات موضوعية: cheese ripening, reduced-fat sheep milk cheese, reduced-salt cheese, salting method, meltability, proteolysis, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Khalid A. Alsaleem, Mahmoud E. A. Hamouda, Raed Reshaid Alayouni, Mohamed Salem Elfaruk, Ahmed R. A. Hammam
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 11, p 948 (2023)
مصطلحات موضوعية: mozzarella cheese, probiotic, protein, chemical, microbiological analysis, meltability, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Nayana Kumari Narayana, Oshada Gihan Palliyaguru
المصدر: Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 10, Iss 8, Pp 1603-1610 (2022)
مصطلحات موضوعية: acidification method, combined effect, meltability, milk source, mozzarella, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.agrifoodscience.com/index.php/TURJAF/article/view/4689Test; https://doaj.org/toc/2148-127XTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Nadia Grasso, Francesca Bot, Yrjo H. Roos, Shane V. Crowley, Elke K. Arendt, James A. O’Mahony
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 7; Pages: 1492
مصطلحات موضوعية: plant protein ingredients, plant-based cheese, microstructure, meltability, stretching, texture
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Dairy; https://dx.doi.org/10.3390/foods12071492Test
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 74 Αρ. 2 (2023); 5761-5770 ; Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 74 No. 2 (2023); 5761-5770 ; 2585-3724 ; 1792-2720
مصطلحات موضوعية: Kashar cheese, optimization, meltability, textural properties
وصف الملف: application/pdf
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: N. Grasso, F. Bot, Y.H. Roos, S.V. Crowley, E.K. Arendt, J.A. O'Mahony
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 2004-2012 (2022)
مصطلحات موضوعية: Plant-based cheese, Chickpea protein ingredients, Microstructure, Texture, Meltability, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2665927122001691Test; https://doaj.org/toc/2665-9271Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Sekban, Hayriye, Tarakci, Zekai
المصدر: Nutrition & Food Science, 2020, Vol. 51, Issue 4, pp. 664-676.