-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Giovanni Bittante, Matteo Bergamaschi, Ni Qianlin, Nageshvar Patel, Hugo Toledo-Alvarado, Alessio Cecchinato
المصدر: Italian Journal of Animal Science, Vol 22, Iss 1, Pp 169-180 (2023)
مصطلحات موضوعية: beef farming systems, cooking losses, meat colour, meat composition, tenderness, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Andrzej Zybert
المصدر: Animal Science and Genetics, Vol 19, Iss 3, Pp 63-82 (2023)
مصطلحات موضوعية: organic, pork, meat composition, meat quality, meta-analysis, Genetics, QH426-470, Animal biochemistry, QP501-801
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://zootechnical.com/gicid/01.3001.0053.9138Test; http://zootechnical.com/gicid/pdf/01.3001.0053.9138Test; https://doaj.org/toc/2720-6076Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Anda Elena Tanislav, Anca Alexandra Cornea, Eugen Dan Radu, Dorin Țibulcă, Vlad Mureșan, Elena Mudura
المصدر: Gels, Vol 10, Iss 6, p 399 (2024)
مصطلحات موضوعية: oleogel, fat substitution, meat composition, candelilla wax, glycerol monostearate, hardness, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Acevedo Cárdenas, Ruth Catalina, Durán Osorio, Daniel Salvador, Trujillo Navarro, Yanine Yubisay, Vargas Bayona, Javier Enrique
المصدر: @limentech, Ciencia y Tecnología Alimentaria; Vol. 22 No. 1 (2024) ; @limentech, Ciencia y Tecnología Alimentaria; Vol. 22 Núm. 1 (2024) ; @limentech, Ciencia y Tecnología Alimentaria; Vol. 22 N.º 1 (2024) ; 2711-3035 ; 1692-7125
مصطلحات موضوعية: ácidos insaturados, calidad de la carne, carne de cabra, grasas poliinsaturadas, grasas saturadas, unsaturated acids, meat quality, goat meat, meat composition, polyunsaturated fats, saturated fats
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://ojs.unipamplona.edu.co/index.php/alimen/article/view/2862/6020Test; https://ojs.unipamplona.edu.co/index.php/alimen/article/view/2862Test
الإتاحة: https://doi.org/10.24054/limentech.v22i1.2862Test
https://ojs.unipamplona.edu.co/index.php/alimen/article/view/2862Test -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hristo Lukanov, Ivelina Pavlova, Atanas Genchev, Dimo Penkov, Aleksander Peltekov, Gurga Mihaylova
المصدر: Journal of Central European Agriculture, Vol 24, Iss 2, Pp 322-339 (2023)
مصطلحات موضوعية: meat quality, japanese quail, meat composition, productive type, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jcea.agr.hr/articles/771936_Quality_and_composition_of_meat_in_different_productive_types_of_domestic_quail_en.pdfTest; https://doaj.org/toc/1332-9049Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Tewabe Edmew, Eyerus Muleta, Etalem Tesfaye
المصدر: Journal of Applied Animal Research, Vol 52, Iss 1, Pp 1-7 (2024)
مصطلحات موضوعية: Broiler chicken, carcass characteristic, meat composition, tannia corm meal, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: DANIELA IANIȚCHI, CRISTIANA DIACONESCU, LAURA URDEŞ, CARMEN NICOLAE, I. G. MALOŞ
المصدر: Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 41, Iss 2, Pp 215-215 (2023)
مصطلحات موضوعية: meat composition, viscosity, pork haunch, mixing, Agriculture, Technology, Science
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Catarina Stefanello, Xixi Chen, Ahmet Yavuz Pekel
المصدر: Frontiers in Animal Science, Vol 4 (2023)
مصطلحات موضوعية: broiler, corn, fruit pomace, intestinal health, meat composition, protease, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fanim.2023.1191259/fullTest; https://doaj.org/toc/2673-6225Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Dugassa, Solomon, Demeke, Solomon, Mohammed, Abdo, Diba, Diriba, Yusuf, Hasan, Gobena, Geleta
مصطلحات موضوعية: Carcass, Growth Performance, Meat Composition, Partial Substitution
الإتاحة: https://doi.org/10.20372/star.v12i3.01Test
https://journals.wgu.edu.et/index.php/star/article/view/908Test -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Hajiyev M., Asgarova A., Gozalov Ya., Mammadova Ay., Valiyev S.
المصدر: Norwegian Journal of development of the International Science 112 3-7
مصطلحات موضوعية: breeding, rabbit breeds, new types of rabbits by fur, rabbit meat quality indicators, rabbit meat composition
العلاقة: https://zenodo.org/communities/njd-iscienceTest; https://zenodo.org/record/8146958Test; https://doi.org/10.5281/zenodo.8146958Test; oai:zenodo.org:8146958
الإتاحة: https://doi.org/10.5281/zenodo.8146958Test
https://doi.org/10.5281/zenodo.8146957Test
https://zenodo.org/record/8146958Test