-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Rui ZHANG, Jingke LIU, Junli LIU, Shimin CHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 9, Pp 186-195 (2024)
مصطلحات موضوعية: foxtail millet, liqueur koji, fermented alcoholic beverage, active ingredients, antioxidant, volatile flavor, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2
المؤلفون: Teysonniere, Pierre Salvy Frederic.
الموضوعات: Prints, French 19th century., Prints, French 20th century., Absinthe., Bars (Drinking establishments), Tables., Benches., Chairs., Drinking glasses., Hats., Absinthe, Estampe française 19e siècle., Estampe française 20e siècle., Absinthe (Liqueur), Tables (Mobilier), Verres à boire., interior architecture (object genre), tables (support furniture), drinking glasses., Absinthe., Bars (Drinking establishments), Benches., Chairs., Drinking glasses., Hats., Prints, French., Tables.
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Naji Sulaiman, Dauro M. Zocchi, Maria Teresa Borrello, Giulia Mattalia, Luca Antoniazzi, S. Elisabeth Berlinghof, Amber Bewick, Ivo Häfliger, Mia Schembs, Luisa Torri, Andrea Pieroni
المصدر: Plants, Vol 13, Iss 1, p 43 (2023)
مصطلحات موضوعية: Alps, ethnobotany, food-medicine, infusion, liqueur, rural development, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
4
المؤلفون: Garcia, Cátia Sofia Esteves
مصطلحات موضوعية: aguardente envelhecida, cascas de frutos secos, flor de carqueja, licor, aged spirit, dried fruits nutshell, carqueja flower, liqueur
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Garcia, Cátia Domingues, Dias, Maria Inês, Henriques, Marta H. F., Barros, Lillian, Ramos, Fernando
مصطلحات موضوعية: Pterospartum tridentatum, liqueur, physicochemical characteristics, HPLC-DAD/ESI-MSn, sensory analysis, Phenols, Flavonoids, Antioxidants, Prunus dulcis, Genista
العلاقة: #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#; UIDB/00690/2020; UIDP/00690/2020; LA/P/0007/2020; UIDB/50006/2020; FCT, P.I., through the institutional scientific employment program; https://hdl.handle.net/10316/113267Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Wen Li, Zhen Zhang, Yuanyuan Zhao, Wei Li, Li Wang, Qi Shang, Jianming Du, Lina Jin
المصدر: Molecules; Volume 28; Issue 13; Pages: 5129
مصطلحات موضوعية: liqueur wine, protease, HS-SPME-GC/MS, aroma quality, OPLS-DA
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Molecules; Volume 28; Issue 11; Pages: 4455
مصطلحات موضوعية: Pterospartum tridentatum, liqueur, physicochemical characteristics, HPLC-DAD/ESI-MSn, sensory analysis
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Chemistry; https://dx.doi.org/10.3390/molecules28114455Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Antonella Rosa, Ilenia Pinna, Alessandra Piras, Silvia Porcedda, Carla Masala
المصدر: Nutrients; Volume 15; Issue 9; Pages: 2030
مصطلحات موضوعية: bitter perception, quinine, aromatic herbs and plants, bitter liqueur, myrtle
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Phytochemicals and Human Health; https://dx.doi.org/10.3390/nu15092030Test
-
9دورية أكاديمية
المساهمون: Rosa, Antonella, Pinna, Ilenia, Piras, Alessandra, Porcedda, Silvia, Masala, Carla
مصطلحات موضوعية: bitter perception, quinine, aromatic herbs and plant, bitter liqueur, myrtle
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000987419000001; volume:15; issue:9; journal:NUTRIENTS; https://hdl.handle.net/11584/359723Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85159134995; https://doi.org/10.3390/nu15092030Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Mirela Trgovac, Veronika Barišić, Ivana Flanjak, Antun Jozinović, Borislav Miličević, Jurislav Babić, Drago Šubarić, Đurđica Ačkar
المصدر: Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 14, Iss 2, Pp 182-193 (2022)
مصطلحات موضوعية: chocolate, alcoholic filling, bitter herbal liqueur, sensory acceptability, stability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/file/417059Test; https://doaj.org/toc/1847-3466Test; https://doaj.org/toc/1848-9923Test