-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ana Paula Amaral de Alcântara Salim, Micheli da Silva Ferreira, Maria Lucia Guerra Monteiro, Loíse Caroline Santos de Lima, Isabelle Trezze Marins Magalhães, Carlos Adam Conte-Júnior, Sérgio Borges Mano
المصدر: Animal Bioscience, Vol 36, Iss 5, Pp 785-796 (2023)
مصطلحات موضوعية: beef discoloration, feeding regime, instrumental color, metmyoglobin reducing activity (mra), oxidative stability, top sirloin, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.animbiosci.org/upload/pdf/ab-22-0271.pdfTest; https://doaj.org/toc/2765-0189Test; https://doaj.org/toc/2765-0235Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Ramón Cava, Luis Ladero, Enrique Riaguas, M. Carmen Vidal-Aragón
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 360 (2024)
مصطلحات موضوعية: pomegranate peel, high-pressure processing, active packaging, instrumental color, TBA-RS, carbonyls, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Krešimir Mastanjević, Irena Perković, Mario Škrivanko, Dragan Kovačević, Helena Biondić, Kristina Habschied
المصدر: Applied Sciences, Vol 13, Iss 24, p 13049 (2023)
مصطلحات موضوعية: “bijela krvavica”, BSG, microflora, sensory liking, instrumental color and texture, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Pamela Cristiele Oliveira Trindade, Bibiana Alves dos Santos, Géssica Hollweg, Leticia Pereira Correa, Mariana Basso Pinton, Milena Padilha, Rafael Henrique Zanini Payeras, Sarita Correa Rosa, Alexandre José Cichoski, Paulo Cezar Bastianello Campagnol
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 18, p 3486 (2023)
مصطلحات موضوعية: alternative proteins, protein reformulation, texture profile, instrumental color, CATA, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: BELTRÃO, Leo Gustavo Coutinho, CRUZ, George Rodrigo Beltrão da, SOUSA, Solange de, SANT’ANA, Amanda Marília da Silva, FONSECA, Sthélio Braga da, SALVIANO, Giullyann de Oliveira, RIBEIRO, Neila Lidiany, Andrade, Romário Oliveira de
المصدر: Food Science and Technology. January 2022 42
مصطلحات موضوعية: economic analysis, fatty acids, instrumental color, saturated, unsaturated
وصف الملف: text/html
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jarrod Bumsted, Emily Ford, Amanda Blair, Keith Underwood, Stacy M. S. Zuelly
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 14; Pages: 2813
مصطلحات موضوعية: fresh sausage, fat smearing, instrumental color, processed meat quality
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Meat; https://dx.doi.org/10.3390/foods12142813Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: RIBEIRO, Leilson de Oliveira, BARBOSA, Isadora de Carvalho, SÁ, Daniela de Grandi Castro Freitas de, SILVA, Janine Passos Lima da, MATTA, Virgínia Martins da, FREITAS, Suely Pereira
المصدر: Food Science and Technology. June 2020 40(2)
مصطلحات موضوعية: Euterpe edulis, shelf life, bioactive compounds, instrumental color, sensory evaluation
وصف الملف: text/html
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Tristan M. Reyes, Madison P. Wagoner, Virginia E. Zorn, Madison M. Coursen, Barney S. Wilborn, Tom Bonner, Terry D. Brandebourg, Soren P. Rodning, Jason T. Sawyer
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 4; Pages: 520
مصطلحات موضوعية: instrumental color, overwrapped packaging, simulated retail display, TBARS, vacuum packaging
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Packaging and Preservation; https://dx.doi.org/10.3390/foods11040520Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Tristan M. Reyes, Hunter R. Smith, Madison P. Wagoner, Barney S. Wilborn, Tom Bonner, Terry D. Brandebourg, Soren P. Rodning, Jason T. Sawyer
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 2; Pages: 162
مصطلحات موضوعية: ground beef, instrumental color, shelf life, vacuum packaging
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Meat; https://dx.doi.org/10.3390/foods11020162Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Altemio, Angela Dulce Cavenaghi, Gonzalez, Cleisla da Silva, Silva, Crislaine Oleinik da, Machado, Guilherme Leonel, Pessoa, Luciane Barbosa, Sousa, Naiara Aparecida de
المصدر: Research, Society and Development; Vol. 11 No. 5; e8511527783 ; Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 5; e8511527783 ; Research, Society and Development; v. 11 n. 5; e8511527783 ; 2525-3409
مصطلحات موضوعية: Acceptability, Water activity, Instrumental color, Shear force, Fermented sausage, Aceptabilidad, Actividad del água, Color instrumental, Fuerza de cizallamiento, Salchicha fermentada, Aceitabilidade, Atividade de água, Cor instrumental, Força de cisalhamento, Embutido fermentado
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/27783/24351Test; https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/27783Test
الإتاحة: https://doi.org/10.33448/rsd-v11i5.27783Test
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/27783Test