-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yong ZHAO, Biqin LIU, Junfei CHEN, Huihua TANG, Rong TANG, Qiao SHI, Huan KAN, Hong LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 102-109 (2024)
مصطلحات موضوعية: lactic acid bacteria, radish pickles, inoculated fermentation, physicochemical indicators, sensory quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 116-124 (2024)
مصطلحات موضوعية: aspergillus, inoculated fermentation, liuyang douchi, protein degradation, umami peptides, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2024-45-4-014.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yiwen Fan, Xu Yang, Cihai Hu, Banghong Wei, Fei Xu, Quanyou Guo
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 12, p 1813 (2024)
مصطلحات موضوعية: lactic acid bacteria, radish paocai, inoculated fermentation, flavor, TOPSIS, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiaoling WANG, Jiaxing LI, Yuanyuan YUE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 3, Pp 172-182 (2023)
مصطلحات موضوعية: lactobacillus, pickled radish, inoculated fermentation, response surface methodology, electronic tongue, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuzheng Wu, Zhigao Li, Sibo Zou, Liang Dong, Xinping Lin, Yingxi Chen, Sufang Zhang, Chaofan Ji, Huipeng Liang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 19, p 3565 (2023)
مصطلحات موضوعية: cider, co-inoculated fermentation, Saccharomyces cerevisiae, non-Saccharomyces yeasts, GC-IMS, OVA, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yafei Cai, Yongjun Wu, Cen Li, Lincheng Zhang, Shuoqiu Tong, Shenglan Yuan
المصدر: Fermentation; Volume 9; Issue 6; Pages: 547
مصطلحات موضوعية: fermentation pepper, autochthonic probiotic, inoculated fermentation, spontaneous fermentation, safety
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Probiotic Strains and Fermentation; https://dx.doi.org/10.3390/fermentation9060547Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Fan, Yiwen, Yang, Xu, Hu, Cihai, Wei, Banghong, Xu, Fei, Guo, Quanyou
المصدر: Foods ; ISSN:2304-8158 ; Volume:13 ; Issue:12
مصطلحات موضوعية: TOPSIS, flavor, inoculated fermentation, lactic acid bacteria, radish paocai
العلاقة: https://doi.org/10.3390/foods13121813Test; https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38928755Test; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC11202693Test/
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/foods13121813Test
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38928755Test
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC11202693Test/ -
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinying Cao, Mingwei Zhao, Sibo Zou, Zhigao Li, Yuzheng Wu, Chaofan Ji, Yingxi Chen, Liang Dong, Sufang Zhang, Huipeng Liang
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 21; Pages: 3310
مصطلحات موضوعية: Suancai, lactic acid bacteria, inoculated fermentation, Lactiplantibacillus plantarum, Levilactabacillus brevis, Leuconostoc mesenteroides
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Microbiology; https://dx.doi.org/10.3390/foods11213310Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yueqi An, Xiaowen Cai, Lin Cong, Yang Hu, Ru Liu, Shanbai Xiong, Xiaobo Hu
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 18; Pages: 2756
مصطلحات موضوعية: fermented fish product, lactic acid bacteria, inoculated fermentation, quality improvement, flavor characteristics
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Packaging and Preservation; https://dx.doi.org/10.3390/foods11182756Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Fatima El Dana, Salem Hayar, Marie-Charlotte Colosio
المصدر: Fermentation; Volume 7; Issue 4; Pages: 280
مصطلحات موضوعية: Saccharomyces cerevisiae, molecular identification, physiological characterization, inoculated fermentation, PCR, yeast selection, Lebanese vineyard
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Fermentation for Food and Beverages; https://dx.doi.org/10.3390/fermentation7040280Test