-
1رسالة جامعية
المؤلفون: Sauceda Gálvez, Jezer Noé
مرشدي الرسالة: Roig Sagués, Artur Xavier, Gervilla Fernández, Ramón
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Homogeneïtzació per pressions ultra altes, Homogeneización por presiones ultra altas, Ultra-high pressure homogenisation, Radiació ultraviolada d’ona curta, Radiación ultravioleta de onda corta, Short-wave ultraviolet radiation, Higienització de sucs, Higienización de zumos, Hygienization of juices, Ciències de la Salut
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/670833Test
-
2رسالة جامعية
المؤلفون: Liu, Jinfang
المساهمون: University/Department: Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
مرشدي الرسالة: Castillo Zambudio, Manuel, Saldo Periago, Jordi
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Fluorescència front-face, Fluorescencia front-face, Front-face fluorescence, Llet, Leche, Milk, Homogeneïtzació a pressió ultra-alta, Homogenización a presión ultra-alta, Ultra high pressure homogenisation, Ciències de la Salut
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/458675Test
-
3رسالة جامعية
المؤلفون: Zamora i Viladomiu, Anna
المساهمون: University/Department: Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
مرشدي الرسالة: Trujillo Mesa, Antonio José
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Cheese, Milk, High-pressure homogenisation, Ciències de la Salut
وصف الملف: application/pdf
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Agyemang, Bridget, Grabulos, Joel, Hubert, Olivier, Bourlieu-Lacanal, Claire, Nigen, Michael, Lebrun, Marc, Coffigniez, Fanny, Guillard, Valérie, Brat, Pierre
المساهمون: Démarche intégrée pour l'obtention d'aliments de qualité (UMR QualiSud), Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement (Cirad)-Institut de Recherche pour le Développement (IRD)-Avignon Université (AU)-Université de La Réunion (UR)-Institut Agro Montpellier, Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)-Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)-Université de Montpellier (UM), Département Performances des systèmes de production et de transformation tropicaux (Cirad-PERSYST), Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement (Cirad), Ingénierie des Agro-polymères et Technologies Émergentes (UMR IATE), Institut National de Recherche pour l’Agriculture, l’Alimentation et l’Environnement (INRAE)-Institut Agro Montpellier
المصدر: ISSN: 0950-5423.
مصطلحات موضوعية: Banana, beeswax, coating, Colletotrichum musae, crown rot, high-pressure Homogenisation, storage, thymol, [SDV.IDA]Life Sciences [q-bio]/Food engineering, [SDV.AEN]Life Sciences [q-bio]/Food and Nutrition, [SPI.FLUID]Engineering Sciences [physics]/Reactive fluid environment
العلاقة: hal-03741969; https://hal.inrae.fr/hal-03741969Test; https://hal.inrae.fr/hal-03741969/documentTest; https://hal.inrae.fr/hal-03741969/file/Agyemang-IJFST-2022-CC-BY-NC-ND.pdfTest; WOS: 000808198400001
الإتاحة: https://doi.org/10.1111/ijfs.15865Test
https://hal.inrae.fr/hal-03741969Test
https://hal.inrae.fr/hal-03741969/documentTest
https://hal.inrae.fr/hal-03741969/file/Agyemang-IJFST-2022-CC-BY-NC-ND.pdfTest -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Kampa, Jansuda, Koidis, Anastasios, Ghawi, Sameer Khalil, Frazier, Richard A., Rodriguez-Garcia, Julia
المصدر: Kampa , J , Koidis , A , Ghawi , S K , Frazier , R A & Rodriguez-Garcia , J 2022 , ' Optimisation of the physicochemical stability of extra virgin olive oil-in-water nanoemulsion: processing parameters and stabiliser type ' , European Food Research and Technology , vol. 248 , no. 11 , pp. 2765–2777 . https://doi.org/10.1007/s00217-022-04088-7Test
مصطلحات موضوعية: Extra virgin olive oil, High-pressure homogenisation, Nanoemulsion, Soy lecithin, Tween 20, /dk/atira/pure/subjectarea/asjc/1300/1305, name=Biotechnology, /dk/atira/pure/subjectarea/asjc/1100/1106, name=Food Science, /dk/atira/pure/subjectarea/asjc/1600/1600, name=General Chemistry, /dk/atira/pure/subjectarea/asjc/1300/1303, name=Biochemistry, /dk/atira/pure/subjectarea/asjc/2200/2209, name=Industrial and Manufacturing Engineering
وصف الملف: application/pdf
الإتاحة: https://doi.org/10.1007/s00217-022-04088-7Test
https://pure.qub.ac.uk/en/publications/60c481e5-4e20-431d-87ae-0e505add30e4Test
https://pureadmin.qub.ac.uk/ws/files/387448473/s00217_022_04088_7.pdfTest -
6
المؤلفون: Malafronte, Loredana, Yilmaz-Turan, Secil, Krona, Annika, Martinez-Sanz, Marta, Vilaplana, Francisco, Lopez-Sanchez, Patricia
المصدر: Food Hydrocolloids. 120
مصطلحات موضوعية: Algae, High pressure homogenisation, Polysaccharides, Rheology, Structure, Suspensions
وصف الملف: print
الوصول الحر: https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-55471Test
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2021.106989Test -
7مؤتمر
المؤلفون: Talens, Clara, Alvarez-Sabatel, Saioa, Bald, Carlos, Bosch-Sierra, Neus, Bañuls, Celia, Marqués-Cardete, Roger, Gurrea-Martínez, Aránzazu, Grau-Del Valle, Carmen, Morillas, Carlos, Hernández-Mijares, Antonio
المصدر: NUTRIENTS 3014(11)
مصطلحات موضوعية: upcycled ingredients, upcycled food, dietary fiber, nutritional intervention, orange juice, ultra high pressure homogenisation, byproducts
العلاقة: https://zenodo.org/record/5651093Test; https://doi.org/10.5281/zenodo.5651093Test; oai:zenodo.org:5651093
الإتاحة: https://doi.org/10.5281/zenodo.5651093Test
https://doi.org/10.3390/nu11123014Test
https://doi.org/10.5281/zenodo.5651092Test
https://zenodo.org/record/5651093Test -
8دورية أكاديمية
المصدر: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 69, Iss 3, Pp 279-287 (2019)
مصطلحات موضوعية: viscosity, milk, acidity, colloidal stability, high pressure homogenisation, fat globule size, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.journalssystem.com/pjfns/Advantages-and-disadvantages-of-partialTest-high-pressure-homogenisation-on-milk-in-relation,109987,0,2.html; https://doaj.org/toc/2083-6007Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Bisten, Ariane, Schuchmann, Heike P.
المصدر: Processes, 4 (41), Art. Nr.: 41 ; ISSN: 2227-9717
مصطلحات موضوعية: high-pressure homogenisation, optical measurement methods, flow field characterisation, droplet break-up, emulsification, ddc:660, Chemical engineering, info:eu-repo/classification/ddc/660
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/000391592700008; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/issn/2227-9717; https://publikationen.bibliothek.kit.edu/1000132128Test; https://publikationen.bibliothek.kit.edu/1000132128/111839978Test; https://doi.org/10.5445/IR/1000132128Test
الإتاحة: https://doi.org/10.5445/IR/1000132128Test
https://doi.org/10.3390/pr4040041Test
https://publikationen.bibliothek.kit.edu/1000132128Test
https://publikationen.bibliothek.kit.edu/1000132128/111839978Test -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Mayta-Hancco, Jhony, Trujillo, Antonio José, Juan, Bibiana
المصدر: Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú; Vol. 31 No. 2 (2020); e17934 ; Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú; Vol. 31 Núm. 2 (2020); e17934 ; 1682-3419 ; 1609-9117
مصطلحات موضوعية: ultra-high-pressure homogenisation, milk, technological aspects, cheese, ultra-alta presión de homogeneización, leche, aspectos tecnológicos, queso
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/veterinaria/article/view/17934/15126Test; https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/veterinaria/article/view/17934Test
الإتاحة: https://doi.org/10.15381/rivep.v31i2.17934Test
https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/veterinaria/article/view/17934Test