-
1دورية أكاديمية
المصدر: Heliyon, Vol 7, Iss 10, Pp e08141- (2021)
مصطلحات موضوعية: Pectinases, Hydrolysis, Guava pulp, Juice, FESEM, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844021022441Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
2دورية أكاديمية
-
3دورية أكاديمية
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Reddy, L.V.A.1, 1, Reddy, L.P.A.2
المصدر: International Journal of Food and Fermentation Technology 1(2):261-266. 2011
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Patil, A.P., Chavan, K.D.a, Bhosale, D.N.
المصدر: Journal of Dairying, Foods and Home Sciences 28(2):95-100. 2009
-
6
المصدر: Heliyon, Vol 7, Iss 10, Pp e08141-(2021)
Heliyonمصطلحات موضوعية: Juice, H1-99, Multidisciplinary, Science (General), biology, Chemistry, Pulp (paper), Hydrolysis, Aspergillus niger, Pectinases, engineering.material, biology.organism_classification, Social sciences (General), Viscosity, Q1-390, Polyphenol, engineering, Particle, Food science, Particle size, FESEM, Pectinase, Guava pulp, Research Article
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c503b550419ba1b08789b0bafe1e822fTest
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844021022441Test -
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Bons, Harsimrat K.1, Dhawan, S. S., Mahajan, B. V. C2, 3
المصدر: CROP RESEARCH 42(1to3):148-150. 2011
-
8
مصطلحات موضوعية: Co-crystallization, guava pulp, optimal conditions, vitamin C, characterization, sensory evaluation
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9494::068be0c165c054bd92a182af98ac03c7Test
https://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/13Test -
9تقرير
المؤلفون: Suman Kumari Yadav, D.K. Sarolia, Shalini Pilania, H.R. Meena, L.N. Mahawer
مصطلحات موضوعية: Guava pulp, Preservation, Ambient storage, Preservative
العلاقة: Not Available; http://krishi.icar.gov.in/jspui/handle/123456789/37012Test
-
10
المصدر: Food Science and Technology, Vol 26, Iss 3, Pp 705-708 (2006)
مصطلحات موضوعية: enzymatic activity, lcsh:Technology (General), lcsh:T1-995, peroxidase, polpa, lcsh:TX341-641, polyphenoloxidase, atividade enzimática, polifenoloxidase, lcsh:Nutrition. Foods and food supply, guava, pulp, goiaba
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doajarticles::47373beaf551fea9fb5d9d82f1bc6729Test
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612006000300034Test