-
1رسالة جامعية
المؤلفون: Yanan, Zhu
المساهمون: University/Department: Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
مرشدي الرسالة: Martín-Orúe, Susana M. (Susana Maria)
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Ingredients funcionals, Ingredientes funcionales, Functional ingredients, Exopolisacarids, Exopolisacaridos, Exopolisaccharides, ETC K88, Ciències de la Salut
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/666624Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Akinsola Albert Famuwagun, Saka Olasunkanmi Gbadamosi, Kehinde Adekumbi Taiwo, Durodoluwa Joseph Oyedele, Odunayo Clement Adebooye, Rotimi Emmanuel Aluko
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
مصطلحات موضوعية: Food vehicle, Functional drink, Functional ingredients, Bioactive compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Kotova T. I., Khanturgaev A. G., Tsytsykov V. A., Khanturgaeva N. A.
المصدر: Vestnik MGTU, Vol 27, Iss 2, Pp 205-213 (2024)
مصطلحات موضوعية: sea buckthorn raw materials, sea buckthorn leaves and shoots, dry extract, functional ingredients, vacuum-pulse modes, extraction, concentration, drying, operating parameters, quality indicators, облепиховое сырье, листья и побеги облепиxи, сухой экстракт, функциональные ингредиенты, вакуумно-импульсные режимы, экстрагирование, концентрирование, сушка, режимные паpаметpы, показатели качеcтва, General Works
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://vestnik.mstu.edu.ru/show-eng.shtml?art=2222Test; https://doaj.org/toc/1560-9278Test; https://doaj.org/toc/1997-4736Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuliya V. Alloyarova, Daria S. Kolotova, Svetlana R. Derkach
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 12, Iss 2, Pp 398-419 (2024)
مصطلحات موضوعية: brown seaweed, bioactive substances, bioactivity, functional foods, functional ingredients, essential nutrients, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jfrm.ru/en/issues/22111/22281Test/; https://doaj.org/toc/2308-4057Test; https://doaj.org/toc/2310-9599Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 118, Iss , Pp 106257- (2024)
مصطلحات موضوعية: Ascophyllum nodosum, Lithothamnium calcareum, Lactiplantibacillus plantarum, Limosilactobacillus reuteri, Prebiotic, Functional ingredients, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464624002597Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Kangyi Zhang, Jinbao Huang, Dongxu Wang, Xiaochun Wan, Yijun Wang
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
مصطلحات موضوعية: food functional ingredients, covalent interaction, protein, polyphenols, functional foods, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2024.1371401/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Elena M. Serba, Tatyana V. Yuraskina, Liubov V. Rimareva, Polina Yu. Tadzibova, Elena N. Sokolova, Galina S. Volkova
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 53, Iss 3, Pp 426-444 (2023)
مصطلحات موضوعية: food products, microbial biomass, biocatalysis, fermentolysates, functional ingredients, nutrients, biologically active substances, biological efficiency, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://fptt.ru/en/issues/22025/21961Test/; https://doaj.org/toc/2074-9414Test; https://doaj.org/toc/2313-1748Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yawen Zeng, Hafiz Ghulam Muhu-Din Ahmed, Xia Li, Li’e Yang, Xiaoying Pu, Xiaomeng Yang, Tao Yang, Jiazhen Yang
المصدر: Molecules, Vol 29, Iss 13, p 3110 (2024)
مصطلحات موضوعية: functional ingredients, actional mechanism, barley grains and grass, beer, malt, hops, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Xin Li, Fenghong Li, Xuan Zhang, Weiyuan Tang, Mingzheng Huang, Qun Huang, Zongcai Tu
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100696- (2024)
مصطلحات موضوعية: Edible films, Substrate ingredients, Functional ingredients, Interactions, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2665927124000224Test; https://doaj.org/toc/2665-9271Test
-
10دورية أكاديمية
مصطلحات موضوعية: macroalgae, pigments, fatty acids, food industry, consumption, functional ingredients
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2211926423003909Test; Algal Research 77 : (2024) // Article ID 103357; http://hdl.handle.net/10810/66826Test