-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaodan Wang, Wu Huang, Jin Huang, Xiaoye Luo, Mingbo Nie, Tao Jiang, Shidong Ban, Pei Li
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
مصطلحات موضوعية: Moutai-flavor liquor, tetramethylpyrazine, Laceyeella sacchari FBKL4.010, liquid fermentation, comparative transcriptomic, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2024.1414203/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanbo Liu, Zhangning Qiao, Zhijun Zhao, Xian Wang, Xiyu Sun, Suna Han, Chunmei Pan
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 6, Pp 1780-1788 (2022)
مصطلحات موضوعية: comprehensive evaluation, fuzzy mathematics, Luzhou‐flavor liquor, principal component analysis, quality, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Kairui Jiao, Bo Deng, Ping Song, Hailong Ding, Hailong Liu, Bin Lian
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 21, p 3962 (2023)
مصطلحات موضوعية: Luzhou-flavor liquor, pit mud, DOM, iron (hydr)oxides, FT-ICR-MS, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Chunyun Qu, Liying Peng, Yongtao Fei, Jinglong Liang, Weidong Bai, Gongliang Liu
المصدر: Bioengineered, Vol 14, Iss 1 (2023)
مصطلحات موضوعية: Ester-producing yeast, higher alcohol, rice-flavor liquor, ethyl acetate, ethyl lactate, Biotechnology, TP248.13-248.65
العلاقة: https://doaj.org/toc/2165-5979Test; https://doaj.org/toc/2165-5987Test; https://doaj.org/article/7e04cb0c1be74cb8af5843349a0ed881Test
الإتاحة: https://doi.org/10.1080/21655979.2023.2255423Test
https://doaj.org/article/7e04cb0c1be74cb8af5843349a0ed881Test -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Fang Shu, Wang Chuanxiang, Yan Juan
المصدر: Open Life Sciences, Vol 18, Iss 1, Pp 919044-11 (2023)
مصطلحات موضوعية: strong-flavor liquor, high-throughput sequencing, pit mud, prokaryotic microbial community, gene function prediction, Biology (General), QH301-705.5
العلاقة: https://doi.org/10.1515/biol-2022-0571Test; https://doaj.org/toc/2391-5412Test; https://doaj.org/article/33084630951d4870b762ed5a5d4b0817Test
الإتاحة: https://doi.org/10.1515/biol-2022-0571Test
https://doaj.org/article/33084630951d4870b762ed5a5d4b0817Test -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ying ZHANG, Xiaoxiao LI, Jinghui LI, Xiaomin LIU, Xiangyun XIE, Jun LU, Changwen LI, Cuiying ZHANG, Dongguang XIAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 142-149 (2022)
مصطلحات موضوعية: maotai-flavor liquor, functional bacillus, tetramethylpyrazine, acetoin, stacking fermentation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuanyuan Pan, Ying Wang, Wenjun Hao, Chengbao Duan, Shiyuan Wang, Jinwang Wei, Gang Liu
المصدر: Microbiology Spectrum, Vol 10, Iss 3 (2022)
مصطلحات موضوعية: metatranscriptomic analysis, active microbial community, drivers, active microbial function, light-flavor liquor fermentation, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2165-0497Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yurong Wang, Wenchao Cai, Wenping Wang, Na Shu, Zhendong Zhang, Qiangchuan Hou, Chunhui Shan, Zhuang Guo
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 2, Pp 1003-1016 (2021)
مصطلحات موضوعية: bacterial diversity, Chinese Maotai‐flavor liquor, functional prediction, high‐temperature Daqu, Illumina MiSeq high‐throughput sequencing, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Wang, Xiaodan, Huang, Wu, Huang, Jin, Luo, Xiaoye, Nie, Mingbo, Jiang, Tao, Ban, Shidong, Li, Pei
المصدر: Front Microbiol ; ISSN:1664-302X ; Volume:15
مصطلحات موضوعية: Laceyeella sacchari FBKL4.010, Moutai-flavor liquor, comparative transcriptomic, liquid fermentation, tetramethylpyrazine
العلاقة: https://doi.org/10.3389/fmicb.2024.1414203Test; https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38939185Test; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC11208324Test/
الإتاحة: https://doi.org/10.3389/fmicb.2024.1414203Test
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38939185Test
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC11208324Test/ -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ning Dai, Xu Zhang, Zhipeng Cai, Wen Ji, Yao Wu, Kejian Li, Tianmin Shao, Xiang Cui
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 19, Iss 1, Pp 793-804 (2021)
مصطلحات موضوعية: soy-sauce flavor liquor, pulsed magnetic field, composite process, hydrogen-bonding structure, sensory characteristics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource