-
1دورية أكاديمية
المصدر: Progress in Fishery Sciences, Vol 45, Iss 3, Pp 268-277 (2024)
مصطلحات موضوعية: cololabis saira, natural drying, cold air drying, uv with cold air drying, flavor change, Aquaculture. Fisheries. Angling, SH1-691
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://journal.yykxjz.cn/yykxjz/ch/reader/view_abstract.aspx?file_no=20230303001Test; https://doaj.org/toc/2095-9869Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Lidan Dong, Yun Yang, Yongcai Zhao, Zhengyu Liu, Cuiqin Li, Laping He, Lihua Liu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101332- (2024)
مصطلحات موضوعية: Coix seed, Germination, Uniform design, γ-Aminobutyric acid, Flavor change, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157524002190Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaoqing Miao, Shuang Li, Shan Shang, Na Sun, Xiuping Dong, Pengfei Jiang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100805- (2023)
مصطلحات موضوعية: Fish maw, Seasonings, Soaking, Flavor change, HS-GC-IMS, Volatile compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157523002481Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Min Xie, Ying Chen, Yong Sun, Yarou Gao, Zhenfeng Wu, Ruiyu Wu, Rui Li, Shixi Hong, Minyan Wang, Yiping Zou, Hua Zhang, Yaokun Xiong
المصدر: Molecules; Volume 28; Issue 9; Pages: 3898
مصطلحات موضوعية: Moslae herba, drying kinetics, volatile components, flavor change, bioactive compounds
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hideki Masuda, Kenji Kumazawa, Yoshiyuki Wada, 和田 善行, 増田 秀樹, 熊沢 賢二
المصدر: 日本食品科学工学会誌 / Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi. 2007, 54(6):266
-
6دورية أكاديمية
المساهمون: Miyauchi, D
المصدر: Food Technol., 22: 123-5(June 1968).; Other Information: Orig. Receipt Date: 31-DEC-68; Bib. Info. Source: DIX (Henry Dix)
وصف الملف: Medium: X
الوصول الحر: http://www.osti.gov/scitech/biblio/4492589Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: ANDERSON JOSE DA FONSECA
المساهمون: HIROSHI NUNOKAWA
مصطلحات موضوعية: [pt] NEUTRINO, [en] NEUTRINO, [pt] OSCILACAO DE NEUTRINOS, [en] NEUTRINO OSCILLATIONS, [pt] MUDANCA DE SABOR, [en] FLAVOR CHANGE, [pt] NEUTRINOS ESTEREIS, [en] STERILE NEUTRINOS
الإتاحة: https://doi.org/10.17771/PUCRio.acad.9222Test
https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/Busca_etds.php?strSecao=resultado&nrSeq=9222@1Test
https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/Busca_etds.php?strSecao=resultado&nrSeq=9222@2Test -
8
المؤلفون: ANDERSON JOSE DA FONSECA
مرشدي الرسالة: HIROSHI NUNOKAWA
مصطلحات موضوعية: [pt] NEUTRINO, [en] NEUTRINO, [pt] OSCILACAO DE NEUTRINOS, [en] NEUTRINO OSCILLATIONS, [pt] MUDANCA DE SABOR, [en] FLAVOR CHANGE, [pt] NEUTRINOS ESTEREIS, [en] STERILE NEUTRINOS
الإتاحة: https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/Busca_etds.php?strSecao=resultado&nrSeq=9222@1Test
https://www.maxwell.vrac.puc-rio.br/Busca_etds.php?strSecao=resultado&nrSeq=9222@2Test