-
1دورية أكاديمية
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 6, Pp 112-116 (2024)
مصطلحات موضوعية: 牡丹籽油;水酶法;氧化稳定性;货架期预测, peony seed oil, aqueous enzymatic method, oxidation stability, shelf life prediction, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://tg.chinaoils.cn/zgyz/ch/reader/create_pdf.aspx?file_no=20240619&flag=1Test; https://doaj.org/toc/1003-7969Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mingyang Li, Xiongjun Wu, Weijie Xie, Yu Zeng, Hui Wang, Han Chen, Anping Xu, Helu Liu, Ling Ji
المصدر: Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-7 (2024)
مصطلحات موضوعية: HbA1c, Enzymatic method, Analytical performance, BS-600M, Medicine, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2045-2322Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: 王珂欣1, 贾京华2, 刘薇1, 刘蓬宇1, 张博毅1, 高昂1 WANG Kexin1,JIA Jinghua2,LIU Wei1,LIU Pengyu1, ZHANG Boyi1, GAO Ang
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 7, Pp 118-123,152 (2024)
مصطلحات موضوعية: 蚯蚓油;水酶法;提取工艺;脂肪酸组成, earthworm oil, aqueous enzymatic method, extraction process, fatty acid composition, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://tg.chinaoils.cn/zgyz/ch/reader/create_pdf.aspx?file_no=20240718&flag=1Test; https://doaj.org/toc/1003-7969Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: 张晓瑞,章绍兵 ZHANG Xiaorui, ZHANG Shaobing
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 1, Pp 43-49 (2024)
مصطلحات موضوعية: 花生肽;酶法;α-葡萄糖苷酶;水解度, peanut peptides, enzymatic method, α-glucosidase, hydrolysis degree, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://tg.chinaoils.cn/zgyz/ch/reader/create_pdf.aspx?file_no=20240108&flag=1Test; https://doaj.org/toc/1003-7969Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 1, Pp 79-83 (2024)
مصطلحات موضوعية: 抗坏血酸棕榈酸酯, 酶法;化学法;植物油;抗氧化;家庭储存, l-ascorbyl palmitate, enzymatic method, chemical method, vegetable oil, antioxidation, home storage, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://tg.chinaoils.cn/zgyz/ch/reader/create_pdf.aspx?file_no=20240114&flag=1Test; https://doaj.org/toc/1003-7969Test
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 12, Pp 54-57 (2023)
مصطلحات موضوعية: 芝麻;芝麻蛋白;碱提法;酶法;碱性纤维素酶;碱性果胶酶, sesame, sesame protein, alkaline extraction, enzymatic method, alkaline cellulase, alkaline pectinase, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://tg.chinaoils.cn/zgyz/ch/reader/create_pdf.aspx?file_no=20231209&flag=1Test; https://doaj.org/toc/1003-7969Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zaizafoon Nabeel Nasif
المصدر: Baghdad Science Journal, Vol 21, Iss 3 (2024)
مصطلحات موضوعية: DNA extraction, DNA purification, electrophoresis, enzymatic method, P53, PCa, PCR, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://bsj.uobaghdad.edu.iq/index.php/BSJ/article/view/7981Test; https://doaj.org/toc/2078-8665Test; https://doaj.org/toc/2411-7986Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zixiang YANG, Jinmeng LI, Kunyan SONG, Fengru GE, Feng YAN, Bingbing HUANG, Mengyan ZHANG, Xiaodan WU, Yuhuan LIU, Hongli ZHENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 18, Pp 458-467 (2023)
مصطلحات موضوعية: marine polysaccharides, marine oligosaccharides, enzymatic method, catalytic mechanism, physiological activities, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
9دورية أكاديمية
المساهمون: Biomedicina, Biotecnología y Salud Pública, Ingeniería Química y Tecnología de Alimentos
المصدر: Algal Research Volume 50, September 2020, 102010
مصطلحات موضوعية: Alkaline-enzymatic method, Direct extraction from fresh microalgal biomass, Cell wall disruption, Protein and amino acid extracts
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/CTM2016-79089-R; http://hdl.handle.net/10498/29900Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang CHEN, Peng WANG, Kaijin PAN, Zhe WANG, Jian XU, Junqiang ZHOU, Ziwei LIAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 220-228 (2023)
مصطلحات موضوعية: highland barley, ultrasound combined with enzymatic method, three-phase partitioning, simultaneous extraction, molecular weight range, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test