-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shai Barbut
المصدر: Poultry Science, Vol 103, Iss 5, Pp 103577- (2024)
مصطلحات موضوعية: cooking loss, meat protein, method, water holding capacity, water binding, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579124001561Test; https://doaj.org/toc/0032-5791Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yu Liu, Zhuang-Li Kang, Qingfeng Ge, Qin Hou, Rui Liu, Xiangren Meng
المصدر: Food Materials Research, Vol 4, Iss 1, Pp 1-6 (2024)
مصطلحات موضوعية: swelling rate, centrifugal loss, tenderness, cooking loss, immobile water, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2771-4683Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: A.F. Schneider, C.E. Gewehr
المصدر: Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 75, Iss 6, Pp 1136-1142 (2023)
مصطلحات موضوعية: Animal welfare, shear, cooking loss, meat quality, food restriction, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352023000601136&lng=en&tlng=enTest; http://www.scielo.br/pdf/abmvz/v75n6/0102-0935-abmvz-75-06-1136.pdfTest; https://doaj.org/toc/1678-4162Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang LIU, Kaixuan LI, Jinhua WANG, Jianan WANG, Jianchun XIE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 316-326 (2023)
مصطلحات موضوعية: electric oven, roasted duck leg, nutritional index, cooking loss, volatile flavor compounds, gas chromatography-olfactometry (gc-o), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Poultry Science, Vol 103, Iss 8, Pp 103823- (2024)
مصطلحات موضوعية: growth-trait, meat-quality, drip-loss, cooking-loss, sensory-evaluation, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579124004024Test; https://doaj.org/toc/0032-5791Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Cut Aida Fitri, Edi Edi, Allaily Allaily, Amhar Abu Bakar
المصدر: Jurnal Agripet, Vol 23, Iss 2, Pp 129-133 (2023)
مصطلحات موضوعية: antemortem, ayam petelur jantan, cooking loss, enzim papain, laying rooster, papain enzyme, ph, susut masak, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jurnal.usk.ac.id/agripet/article/view/24086Test; https://doaj.org/toc/1411-4623Test; https://doaj.org/toc/2460-4534Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zahra Ranjbarinasab, Mozhgan Mazhari, Omidali Esmaeilipour, Fatemeh Shahdadi, Arsalan Barazandeh
المصدر: Spanish Journal of Agricultural Research, Vol 22, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: breast weight, cooking loss, meat oxidative stability, microalgae, probiotic, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://sjar.revistas.csic.es/index.php/sjar/article/view/20223Test; https://doaj.org/toc/1695-971XTest; https://doaj.org/toc/2171-9292Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Igor Tomasevic, Volker Heinz, Ilija Djekic, Nino Terjung
المصدر: Italian Journal of Animal Science, Vol 22, Iss 1, Pp 857-866 (2023)
مصطلحات موضوعية: cooking loss, colour, texture, nutrition, sustainability, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Chinar S. Hassan, J. E. Alkass, I. A. Baker
المصدر: The Iraqi Journal of Agricultural science, Vol 54, Iss 3 (2023)
مصطلحات موضوعية: pH, color, tenderness, drip loss, cooking loss, kids, Agriculture (General), S1-972, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jcoagri.uobaghdad.edu.iq/index.php/intro/article/view/1761Test; https://doaj.org/toc/0075-0530Test; https://doaj.org/toc/2410-0862Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Rupali Das, Naresh Kumar Mehta, Soibam Ngasotter, Amjad K. Balange, Binaya Bhusan Nayak, Lakshmi Narasimha Murthy, K.A. Martin Xavier
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 6, Pp e16438- (2023)
مصطلحات موضوعية: Response surface methodology, Vacuum packaging, Cooking loss, Carotenoid content, TBARs, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023036459Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test