يعرض 1 - 3 نتائج من 3 نتيجة بحث عن '"berry by-product"', وقت الاستعلام: 0.91s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Poland, Department of Food Safety and Quality Management, Poznań University of Life Sciences, Poland, Department of Biochemistry and Food Analysis, Poznań University of Life Sciences, Poland

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: Różańska MB, Kowalczewski PŁ, Tomaszewska-Gras J, Dwiecki K, Mildner-Szkudlarz S. Seed-Roasting Process Affects Oxidative Stability of Cold-Pressed Oils. Antioxidants. 2019; 8(8):313. https://doi.org/10.3390/antiox8080313Test; (https://www.mdpi.com/2076-3921/8/8/313Test); https://depot.ceon.pl/handle/123456789/21038Test

  3. 3