-
1دورية
المؤلفون: SORVINO, CHLOE
المصدر: Forbes. Feb/Mar2024, Vol. 207 Issue 1, p90-96. 7p. 8 Color Photographs.
مصطلحات موضوعية: *ORGANIZATIONAL performance, *BUSINESS revenue, *BAKING industry, *MERGERS & acquisitions, BUNS (Bread), BUSINESS history
الشركة/الكيان: KING'S Hawaiian Bakery West Inc.
People: TAIRA, Mark
-
2
المصدر: Travel & Tourism Industry Profile: Belgium. Mar2023, p1-70. 70p.
مصطلحات موضوعية: *TOURISM
مصطلحات جغرافية: BELGIUM
الشركة/الكيان: LA Lorraine Bakery Group (Company) , ACCOR SA 943746636 , MCDONALD'S Corp. MCD
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Sapozhnikov A. N., Kopylova A. V., Obrikov D. A.
المصدر: Vestnik MGTU, Vol 27, Iss 2, Pp 242-255 (2024)
مصطلحات موضوعية: bakery, bakery products, plant raw materials, rosehip powder, pumpkin powder, infrared drying, хлебопечение, хлебобулочные изделия, растительное сырье, порошок из шиповника, порошок из тыквы, инфракрасная сушка, General Works
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://vestnik.mstu.edu.ru/show-eng.shtml?art=2225Test; https://doaj.org/toc/1560-9278Test; https://doaj.org/toc/1997-4736Test
-
4
المؤلفون: Kroon, Åsa, 1967
المصدر: Visual Communication.
مصطلحات موضوعية: authenticity, autoethnography, bakery, food discourse, multimodal discourse analysis, pastry, semiotic resources, semla, sociable relations, Sweden, Media and Communication Studies, Medie- och kommunikationsvetenskap
وصف الملف: print
الوصول الحر: https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-114194Test
https://doi.org/10.1177/14703572241241452Test -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Petra Lenártová, Martina Gažarová, Jana Kopčeková, Jana Mrázová
المصدر: Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny, Vol 75, Iss 1, Pp 67-73 (2024)
مصطلحات موضوعية: gluten bakery products, lipoproteins, crp, health, inflammatory reaction, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Industrial medicine. Industrial hygiene, RC963-969, Public aspects of medicine, RA1-1270
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://wydawnictwa.pzh.gov.pl/roczniki_pzh/evaluation-of-lipoproteins-and-high-sensitivity-crp-in-consumers-ofTest-bakery-products?lang=pl; https://doaj.org/toc/0035-7715Test; https://doaj.org/toc/2451-2311Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Narjes Jamali, Mehran Sayadi, Roghayeh Nejati, Faezeh Mohammadi, Amene Nematollahi, Neda Mollakhalili‐Meybodi
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 2, Pp 1146-1157 (2024)
مصطلحات موضوعية: bakery product, gluten‐free, inulin, quinoa, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Shubhi Singh, Smriti Gaur
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100684- (2024)
مصطلحات موضوعية: Edible seeds, Dietary fibers, Probiotics, Nutrients, Bakery, Food, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X24000807Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Parvin Shayesteh Kia, Alireza Sadeghi, Mahdi Kashaninejad, Maryam Zarali, Morteza Khomeiri
المصدر: Applied Food Research, Vol 4, Iss 1, Pp 100395- (2024)
مصطلحات موضوعية: Amaranth SD, Purslane, Aantifungal LAB, Bakery bio-improver, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502224000088Test; https://doaj.org/toc/2772-5022Test
-
9دورية أكاديمية
المصدر: ACROSS, Vol 8, Iss 3 (2024)
مصطلحات موضوعية: bakery, bread, Ukraine, war, Social Sciences, Language and Literature
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Md Atiqual Islam, Jiyeon Chun
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 10, Pp e30596- (2024)
مصطلحات موضوعية: GC-FID, Cholesterol, Tocopherol, Bakery products, Method validation, Trimethylsilyl derivatization, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024066271Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test