-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Lin LI, Jingxuan QIAO, Chao DING, Wenjia HE, Yixiong ZHENG, Xiaorong WAN, Gegen BAO
المصدر: Guangdong nongye kexue, Vol 51, Iss 4, Pp 89-100 (2024)
مصطلحات موضوعية: arachis hypogaea l., fragrance, aroma substance, quality formation, cultivation mode, regulation, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://gdnykx.cnjournals.org/gdnykx/ch/reader/view_abstract.aspx?file_no=202404008Test; https://doaj.org/toc/1004-874XTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Wen Song, Xi Chen, Jun Yu, Jingyu Qiao, Jinpeng Yang, Xiong Chen, Zhi Wang
المصدر: Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 12 (2024)
مصطلحات موضوعية: cigar tobacco leaf, fermentation, Bacillus altitudinis inoculants, aroma substance, metagenomics and metabolomics, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fbioe.2024.1417601/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-4185Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Haifei Lu, Hongfei Zhao, Tailin Zhong, Danwei Chen, Yaqiong Wu, Zhengwan Xie
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 12, p 1870 (2024)
مصطلحات موضوعية: aroma substance, synthesis pathway, structural gene, transcription factor, variety improvement, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4مراجعة
المؤلفون: Lu, Haifei, Zhao, Hongfei, Zhong, Tailin, Chen, Danwei, Wu, Yaqiong, Xie, Zhengwan
المصدر: Foods ; ISSN:2304-8158 ; Volume:13 ; Issue:12
مصطلحات موضوعية: aroma substance, structural gene, synthesis pathway, transcription factor, variety improvement
العلاقة: https://doi.org/10.3390/foods13121870Test; https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38928811Test; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC11203305Test/
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/foods13121870Test
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38928811Test
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC11203305Test/ -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Kikue Kubota, 久保田 紀久枝
المصدر: 日本栄養・食糧学会誌 / Nippon Eiyo Shokuryo Gakkaishi. 2000, 53(4):163