-
1دورية أكاديمية
المصدر: Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
مصطلحات موضوعية: Herbal spices, Aroma profile, HS-SPME, Chemometrics, Autoclaving, γ-radiation, Medicine, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2045-2322Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Anthia Matsakidou, Stiliani-Irini Sarivasiliou, Maria-Apostolia Pissia, Christos I. Rumbos, Christos G. Athanassiou, Adamantini Paraskevopoulou
المصدر: Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100320- (2024)
مصطلحات موضوعية: Hermetia illucens, Edible insects, Populations, Fatty acid profile, Aroma profile, Protein secondary structure, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666833524000261Test; https://doaj.org/toc/2666-8335Test
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100608- (2024)
مصطلحات موضوعية: Quince, Aroma profile, HS-SPME-GCMS, Odor/aroma active compounds, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X24000042Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, Vol 52, Iss 2 (2024)
مصطلحات موضوعية: aroma profile, antioxidant activity, genotype, guava, physical properties, Forestry, SD1-669.5, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.notulaebotanicae.ro/index.php/nbha/article/view/13353Test; https://doaj.org/toc/0255-965XTest; https://doaj.org/toc/1842-4309Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yueling Zhao, Shunyu Li, Xiao Du, Wei Xu, Jinlin Bian, Shengxiang Chen, Chunlei He, Jingyi Xu, Shanrong Ye, Dejian Feng, Pinwu Li
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 12, Pp 7841-7854 (2023)
مصطلحات موضوعية: aroma profile, correlation analysis, fresh and lovely, green aroma, jasmine tea, quantitative evaluation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: LIN Shidi, JIANG Qingxiang, LIN Qi, XU Yongquan, LI Lijun,, WENG Shuyi, NI Hui, LI Qingbiao
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 18, Pp 239-248 (2023)
مصطلحات موضوعية: instant baiyaqilan tea powder, processing technology, aroma profile, aroma components, gas chromatography-mass spectrometry, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2023-44-18-029.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Stipe Ivić, Ana Jeromel, Bernard Kozina, Tihomir Prusina, Irena Budić-Leto, Ana Boban, Višnja Vasilj, Ana-Marija Jagatić Korenika
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 13, p 2000 (2024)
مصطلحات موضوعية: aroma profile, gas chromatography–mass spectrometry, non-Saccharomyces yeast, sensory properties, volatile compounds, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mustafa Sahin, Muhammed Ozgolet, Hasan Cankurt, Enes Dertli
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 12, p 1801 (2024)
مصطلحات موضوعية: sourdough bread, lactic acid bacteria, aroma profile, FAST index, Maillard reaction, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Alberto Ughetti, Veronica D’Eusanio, Lorenzo Strani, Andrea Luca Russo, Fabrizio Roncaglia
المصدر: Separations, Vol 11, Iss 6, p 180 (2024)
مصطلحات موضوعية: SPME-GC-MS, VOCs, Spirulina platensis, drying methods, storage conditions, aroma profile, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Luyao Lin, Wenlai Fan, Yan Xu, Dongcai Zhu, Tao Yang, Jie Li
مصطلحات موضوعية: Biochemistry, Microbiology, Genetics, Neuroscience, Pharmacology, Biotechnology, Cancer, Science Policy, Space Science, Environmental Sciences not elsewhere classified, Mathematical Sciences not elsewhere classified, Chemical Sciences not elsewhere classified, odor activity values, liquor ), known, aroma type baijiu, unique production technology, flavor type baijiu, furfuryl ethyl ether, important aroma compounds, overall aroma profile, flavor type liquor, gc – ms, key aroma compounds, chinese texiang aroma, chinese liquor, gc –, unique flavor, overall flavor, active compounds
الإتاحة: https://doi.org/10.1021/acs.jafc.3c07053.s001Test
https://figshare.com/articles/journal_contribution/Characterization_of_Key_Odorants_in_Chinese_Texiang_Aroma_and_Flavor_Type_Baijiu_Chinese_Liquor_by_Means_of_a_Molecular_Sensory_Science_Approach/24936879Test