-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhai Xiao-Feng, Lin Shi-Hong, Zhou Zhao-Zhao, Ding Haixin
المصدر: Zeitschrift für Kristallographie - New Crystal Structures, Vol 239, Iss 1, Pp 53-55 (2024)
مصطلحات موضوعية: 2294924, Physics, QC1-999, Crystallography, QD901-999
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: TIAN Xiao-hong, ZHAI Xiao-tong, TAN Bin
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 50-58 (2024)
مصطلحات موضوعية: whole grains, whole grain foods, standard, standard system, definition, development direction, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20240108Test; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: WU Na-na, WU Fei-fei, QIAO Cong-cong, ZHAI Xiao-tong, TAN Bin
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 21-27 (2024)
مصطلحات موضوعية: brown rice, phenolic compounds, starch, digestive characteristics, influencing mechanisms, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20240104Test; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: TAN Bin, ZHAI Xiao-tong
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
مصطلحات موضوعية: whole grain, nutrition and health, save food, food security, important advance, prospect, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20240102Test; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: CHEN Kuan-yu, ZHAO Yi-lin, ZHANG Di, WANG Jian-hui, WANG Ya-xuan, ZHAI Xiao-tong, TAN Bin, WEI Xun
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 12-20 (2024)
مصطلحات موضوعية: whole grain consumption, all-encompassing approach to food, influencing factors, implementation path, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20240103Test; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
6تقرير
المؤلفون: Hao, Yang, Zhai, Xiao, Ding, Wenbiao, Liu, Zitao
مصطلحات موضوعية: Computer Science - Computation and Language, Computer Science - Artificial Intelligence
الوصول الحر: http://arxiv.org/abs/2107.07958Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Gao, Yu, Li, Zi-ang, Zhai, Xiao-yang, Han, Lin, Zhang, Ping, Cheng, Si-jia, Yue, Jun-yan, Cui, Hong-kai
المصدر: Frontiers in Neuroscience ; volume 17 ; ISSN 1662-453X
مصطلحات موضوعية: General Neuroscience
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhao, Le, Li, Guohao, Zhai, Xiao, Kuai, Weijie, Zhai, Yuzhi, Tian, Gang, Gai, Zhigang, Zhao, Minglei, Du, Juan, Zhang, Hongjun, Zheng, Limei
المساهمون: National Natural Science Foundation of China
المصدر: Journal of Materiomics ; volume 10, issue 2, page 471-479 ; ISSN 2352-8478
مصطلحات موضوعية: Metals and Alloys, Surfaces, Coatings and Films, Electronic, Optical and Magnetic Materials
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.jmat.2023.07.009Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S2352847823001430?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S2352847823001430?httpAccept=text/plainTest -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: TAN Bin, ZHAI Xiao-tong
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 5, Pp 61-72 (2023)
مصطلحات موضوعية: academy of national food and strategic reserves administration, grain processing, healthy china, food saving and loss reduction, whole grain, development, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20230511Test; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: JIANG Li-na, ZHANG Xiu-qin, PEI Hai-sheng, LI Yuan-yuan, LIANG Liang, ZHAI Xiao-na
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 2, Pp 163-171 (2023)
مصطلحات موضوعية: high fischer ratio oligopeptides, branched chain amino acids, preparation method, separation and purification, chronic liver disease, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20230222?st=article_issueTest; https://doaj.org/toc/1007-7561Test