-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuji Matsue, Chinatsu Moriwaki, Shimako Abe, Shoichi Ito
المصدر: Plant Production Science, Vol 27, Iss 1, Pp 38-45 (2024)
مصطلحات موضوعية: Local-brand-rice, rice market price, physicochemical properties, principal component analysis, palatability, rice, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Khin Thanda Win, Moe Moe Hlaing, Aye Lae Lae Hlaing, Zin Thu Zar Maung, Khaing Nwe Oo, Thinzar Nwe, Sandar Moe, Thein Lin, Ohm Mar Saw, Thado Aung, Mai Swe Swe, San Mar Lar, Ei Shwe Sin, Yoshiyuki Yamagata, Enrique R. Angeles, Yuji Matsue, Hideshi Yasui, Min San Thein, Naing Kyi Win, Motoyuki Ashikari, Atsushi Yoshimura
المصدر: Agronomy, Vol 14, Iss 3, p 632 (2024)
مصطلحات موضوعية: Grain number 1a, Wealthy Farmer’s Panicle, photoperiod sensitivity, marker-assisted backcrossing, genotyping-by-sequencing, crop improvement, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuji Matsue, Katsuya Takasaki, Jun Abe
المصدر: Rice Science, Vol 28, Iss 4, Pp 409-416 (2021)
مصطلحات موضوعية: appearance quality, root activity, high-temperature ripening damage, palatability, saturated irrigation, soil temperature, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1672630821000500Test; https://doaj.org/toc/1672-6308Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuji Matsue
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 27, Iss 6, Pp 1-9 (2019)
مصطلحات موضوعية: japanese rice, mouthfeel, optimal water management during grain filling stage, drying temperature of paddy, moisture content of brown rice, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20190601?st=article_issueTest; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Ximing Xu, Zhengjin Xu, Yuji Matsue, Quan Xu
المصدر: Rice, Vol 12, Iss 1, Pp 1-11 (2019)
مصطلحات موضوعية: Rice, Eating and cooking quality, Texture, Environmental factor, Genetic background, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://link.springer.com/article/10.1186/s12284-019-0286-xTest; https://doaj.org/toc/1939-8425Test; https://doaj.org/toc/1939-8433Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Satoshi Morita, Hiroshi Wada, Yuji Matsue
المصدر: Plant Production Science, Vol 19, Iss 1, Pp 1-11 (2016)
مصطلحات موضوعية: Chalky grain, heat stress, nitrogen application, palatability, rice, water deficit, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Akihito KUSUTANI, Jing CUI, Xin ZHANG, Yuji MATSUE, 崔 晶, 張 欣, 松江 勇次, 楠谷 彰人
المصدر: 日本作物学会四国支部会報 / Shikoku Journal of Crop Science. 2018, 55:14
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Ohn Mar Khin, Masao Sato, Tong Li-Tao, Yuji Matsue, Atsushi Yoshimura, Toshihiro Mochizuki
المصدر: Plant Production Science, Vol 16, Iss 1, Pp 41-49 (2013)
مصطلحات موضوعية: Aleurone layer, Genotypic differences, Lipid, Rice bran oil, Triacylglycerol, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Takuya Wada, Hideshi Yasui, Takashi Inoue, Masao Tsubone, Takefumi Ogata, Kazuyuki Doi, Atsushi Yoshimura, Yuji Matsue
المصدر: Plant Production Science, Vol 16, Iss 2, Pp 131-140 (2013)
مصطلحات موضوعية: Backcross inbred lines, Eating quality, Oryza sativa L., QTL, SSR marker, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuji Matsue, Osamu Uchikawa, Hirokazu Sato, Kohei Tanaka
المصدر: Plant Production Science, Vol 8, Iss 4, Pp 393-396 (2005)
مصطلحات موضوعية: Growth characters, Productivity, Soybean, Stored seed, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource