-
1
المؤلفون: Karlsson, Jakob, Lopez-Sanchez, Patricia, Marques, Tatiana, Hyötyläinen, Tuulia, Castro-Alves, Victor, Krona, Annika, Ström, Anna
المصدر: Food Hydrocolloids. 150
مصطلحات موضوعية: In vitro human colonic fermentation, Microstructure, Pea hull fibre, Pea protein, Rheology, Yellow pea, Ammonia, Chemical properties, Elasticity, Fatty acids, Fermentation, Fibers, Gelation, Heat treatment, Light scattering, Proteins, Batch fermentation, Fiber protein, In-vitro, Inocula, Pea hull fiber, Pea proteins, Physicochemical property, Shorter chains
وصف الملف: electronic
الوصول الحر: https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-71907Test
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2024.109732Test
https://ri.diva-portal.org/smash/get/diva2:1839981/FULLTEXT01.pdfTest -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Sethi, Swati1, 1, Mridula, D.2, Kumar, Pankaj3
المصدر: Journal of Agricultural Engineering 61(1):37-51. 2024
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mamoru Ito, Joto Yoshimoto, Tetsuya Maeda, Sho Ishii, Yu Wada, Mikiya Kishi, Takashi Koikeda
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 102, Iss , Pp 105443- (2023)
مصطلحات موضوعية: Health program, Yellow pea-based high-fiber food, Personal health record, Body mass index, Bowel movement, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464623000439Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Analytical Biochemistry 665 (2023) ; ISSN: 0003-2697
مصطلحات موضوعية: Food peptides, Mass spectrometry, Quantitative proteomics, SDS-PAGE, Yellow pea
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://edepot.wur.nl/587343Test; https://research.wur.nl/en/publications/towards-absolute-quantification-of-protein-genetic-variants-in-piTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.ab.2023.115048Test
https://research.wur.nl/en/publications/towards-absolute-quantification-of-protein-genetic-variants-in-piTest -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Politiek, R.G.A., He, S., Wilms, P.F.C., Keppler, J.K., Bruins, M.E., Schutyser, M.A.I.
المصدر: Journal of Food Engineering 358 (2023) ; ISSN: 0260-8774
مصطلحات موضوعية: Chickpea, Dispersibility, Dry fractionation, Powder rheology, Protein, Yellow pea
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://edepot.wur.nl/636219Test; https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-relative-humidity-on-milling-and-air-classification-expTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2023.111663Test
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-relative-humidity-on-milling-and-air-classification-expTest -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Todd C. Rideout, Gabriella A. Andreani, Jillian Pembroke, Divya Choudhary, Richard W. Browne, Saleh Mahmood, Mulchand S. Patel
المصدر: Nutrients; Volume 15; Issue 4; Pages: 867
مصطلحات موضوعية: maternal obesity, offspring, yellow pea protein, lipids, rats, dietary pulses
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Nutrition in Women; https://dx.doi.org/10.3390/nu15040867Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Nasibeh Y. Sinaki, Jitendra Paliwal, Filiz Koksel
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 4; Pages: 889
مصطلحات موضوعية: yellow pea, food ingredients, starch gelatinization, techno-functional properties, extrusion, blowing agent
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Engineering and Technology; https://dx.doi.org/10.3390/foods12040889Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yoshihiro Tsuchiya, Joto Yoshimoto, Hiroto Kobayashi, Sho Ishii, Mikiya Kishi
المصدر: Nutrients; Volume 15; Issue 2; Pages: 283
مصطلحات موضوعية: salt, yellow pea, glycemic index, insulin, satiety
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Nutrition and Public Health; https://dx.doi.org/10.3390/nu15020283Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Chikage Kikuta, Miina Takatani, Takeshi Yoneda, Yasuyuki Kawabata, 川端 康之, 米田 武志, 菊田 千景, 髙谷 美衣奈
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2023, :75
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Swati Sethi, Mridula D., Pankaj Kumar
المصدر: Journal of Agricultural Engineering (India); Vol. 61 No. 1 (2024); 37-51 ; 0976-2418 ; 0256-6524
مصطلحات موضوعية: Central composite rotatable design, instant noodles, maize, response surface methodology, split yellow pea, steaming
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://pub.isae.in/index.php/jae/article/view/1387/1287Test; https://pub.isae.in/index.php/jae/article/view/1387Test
الإتاحة: https://doi.org/10.52151/jae2024611.1828Test
https://pub.isae.in/index.php/jae/article/view/1387Test