-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ying ZHOU, Jing SHI, Ye ZOU, Daoying WANG, Biao YANG, Jingjing MA, Jing YANG, Weimin XU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 14, Pp 418-425 (2024)
مصطلحات موضوعية: food derived peptides, iron chelated peptide, chelating mechanism, conformational analysis, bioavailability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Tao JIANG, Ye ZOU, Wenjing YU, Jingjing MA, Jing YANG, Weimin XU, Biao YANG, Daoying WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 92-100 (2024)
مصطلحات موضوعية: chicken oil, microwave-assisted extraction, physical and chemical properties, volatile flavor, odor activity value, principal component analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Lingxin Luo, Lingxiang Hou, Xueping Cui, Pengxin Zhan, Ping He, Chuying Dai, Ruian Li, Jichen Dong, Ye Zou, Guoming Liu, Yanpeng Liu, Jian Zheng
المصدر: Nature Communications, Vol 15, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
مصطلحات موضوعية: Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2041-1723Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhe WANG, Lingjuan WANG, Jing YANG, Jingjing MA, Biao YANG, Xiaojuan QIN, Daoying WANG, Ye ZOU, Weimin XU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 247-253 (2024)
مصطلحات موضوعية: frozen chicken blood tofu, antifreeze agent, response surface design, low field nuclear magnetism, quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanan Sun, Xiaosong Shi, Yamin Yu, Zhilei Zhang, Miao Wu, Limei Rao, Yicai Dong, Jing Zhang, Ye Zou, Shengyong You, Jie Liu, Ming Lei, Chuan Liu, Lang Jiang
المصدر: Advanced Science, Vol 11, Iss 22, Pp n/a-n/a (2024)
مصطلحات موضوعية: contact resistance, organic field‐effect transistors, single‐crystal, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2198-3844Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Chunyang HUANG, Zhe WANG, Lingjuan WANG, Xinxiao ZHANG, Ye ZOU, Daoying WANG, Weimin XU, Zhang LUO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 91-96 (2023)
مصطلحات موضوعية: nanjing sausage, non-meat proteins, quality, sensory evaluation, interaction, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Taihao Yang, Ye Zou, Ho Leung Ng, Ashish Kumar, Salete M. Newton, Phillip E. Klebba
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
مصطلحات موضوعية: siderophore, catecholate, iron transport, TonB, fluorescent sensor, site-directed mutagenesis, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2024.1355253/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Tamer Tolba, Jorge Aguilar, Ye Zou
المصدر: Letters in High Energy Physics, Vol 2024, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: CP-violation, long-baseline, neutrino oscillations, ESS, Nuclear and particle physics. Atomic energy. Radioactivity, QC770-798
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://journals.andromedapublisher.com/index.php/LHEP/article/view/517Test; https://doaj.org/toc/2632-2714Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing SHI, Ye ZOU, Jingjing MA, Biao YANG, Daoying WANG, Weimin XU, Jing YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 19, Pp 427-432 (2023)
مصطلحات موضوعية: chicken blood peptide chelation, thermal stability, simulated digestion in vitro, bioavailability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing SHI, Ye ZOU, Jingjing MA, Biao YANG, Weimin XU, Daoying WANG, Jing YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 11, Pp 460-467 (2023)
مصطلحات موضوعية: calcium chelated peptide, isolation and purification, chelated ability, stability, bioavailability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test