-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Grzegorzewska Maria, Szczech Magdalena, Kowalska Beata, Wrzodak Anna
المصدر: Journal of Horticultural Research, Vol 31, Iss 2, Pp 105-114 (2023)
مصطلحات موضوعية: post-cutting fumigation, short-term storage, sensory quality, microbiological contamination, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2353-3978Test
-
2دورية أكاديمية
المساهمون: Ministry of Education and Science of the Republic of Poland
المصدر: Food Control ; volume 155, page 110088 ; ISSN 0956-7135
مصطلحات موضوعية: Food Science, Biotechnology
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2023.110088Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0956713523004887?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0956713523004887?httpAccept=text/plainTest -
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Wrzodak Anna, Szwejda-Grzybowska Justyna
المصدر: Journal of Horticultural Research, Vol 28, Iss 1, Pp 123-130 (2020)
مصطلحات موضوعية: fermented beetroot, geothermal water, physicochemical analysis, sensory quality, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2300-5009Test
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Horticultural Research, Vol 28, Iss 1, Pp 101-110 (2020)
مصطلحات موضوعية: fresh-cut pepper, 1-mcp treatment, storage ability, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2300-5009Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Szwejda-Grzybowska Justyna I., Wrzodak Anna, Grzegorzewska Maria, Gajewski Marek, Kosson Ryszard
المصدر: Journal of Horticultural Research, Vol 27, Iss 2, Pp 113-120 (2019)
مصطلحات موضوعية: ascorbic acid, polyphenols, antiradical activity, taste, flavor, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2300-5009Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ropelewska, Ewa, Wrzodak, Anna
المصدر: Food Analytical Methods ; volume 15, issue 4, page 1026-1041 ; ISSN 1936-9751 1936-976X
مصطلحات موضوعية: Safety Research, Safety, Risk, Reliability and Quality, Applied Microbiology and Biotechnology, Food Science, Analytical Chemistry
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ropelewska, Ewa, Wrzodak, Anna, Sabanci, Kadir, Aslan, Muhammet Fatih
المصدر: European Food Research and Technology ; volume 248, issue 1, page 153-161 ; ISSN 1438-2377 1438-2385
مصطلحات موضوعية: Industrial and Manufacturing Engineering, Biochemistry, General Chemistry, Food Science, Biotechnology
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Grzegorzewska, Maria, Badełek, Ewa, Matysiak, Bożena, Kaniszewski, Stanisław, Dyśko, Jacek, Kowalczyk, Waldemar, Wrzodak, Anna, Szwejda-Grzybowska, Justyna
المساهمون: Narodowe Centrum Badań i Rozwoju, European Regional Development Fund, European Commission
المصدر: Scientia Horticulturae ; volume 313, page 111913 ; ISSN 0304-4238
مصطلحات موضوعية: Horticulture
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2023.111913Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0304423823000882?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0304423823000882?httpAccept=text/plainTest -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Wrzodak Anna, Gajewski Marek
المصدر: Journal of Horticultural Research, Vol 23, Iss 2, Pp 121-126 (2015)
مصطلحات موضوعية: tomato fruit, 1-methylcyklopropene, ethylene, storage potential, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2300-5009Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Grzegorzewska, Maria, Badełek, Ewa, Szczech, Magdalena, Kosson, Ryszard, Wrzodak, Anna, Kowalska, Beata, Colelli, Giancarlo, Szwejda-Grzybowska, Justyna, Maciorowski, Robert
المساهمون: Seventh Framework Programme, European Commission Seventh Framework Programme for Research and Technological Development International Cooperation
المصدر: Scientia Horticulturae ; volume 291, page 110551 ; ISSN 0304-4238
مصطلحات موضوعية: Horticulture
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2021.110551Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0304423821006580?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0304423821006580?httpAccept=text/plainTest