-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Francisca P. Martínez-Antequera, Rosalía López-Ruiz, Juan Antonio Martos-Sitcha, Juan Miguel Mancera, Francisco Javier Moyano
المصدر: Frontiers in Veterinary Science, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: polyphenols, UHPLC-Q-Orbitrap-MS, wine by-products, fish species, in vitro digestion, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fvets.2023.1151045/fullTest; https://doaj.org/toc/2297-1769Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Eva Mixtajová, Branislav Gálik, Daniel Bíro, Miroslav Juráček, Milan Šimko, Ondrej Hanušovský, Renata Kolláthová, Michal Rolinec
المصدر: Journal of Central European Agriculture, Vol 23, Iss 2, Pp 274-282 (2022)
مصطلحات موضوعية: sows, new-born piglets, nutrition, wine by-products, hematological parameters, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jcea.agr.hr/articles/772371_Hematological_profiles_of_new_born_piglets_and_sows_fed_with_diet_containing_grape_pomace_en.pdfTest; https://doaj.org/toc/1332-9049Test
-
3مراجعة
المؤلفون: Ferrer-Gallego, Raúl, Silva, Paula
المساهمون: Instituto de Comunicação da NOVA (ICNOVA), Faculdade de Ciências Sociais e Humanas (FCSH), RUN
مصطلحات موضوعية: Circular economy, Grape pomace, Mediterranean diet, Polyphenols antioxidants, Wine by-products, Food Science, Physiology, Biochemistry, Molecular Biology, Clinical Biochemistry, Cell Biology, SDG 3 - Good Health and Well-being, SDG 8 - Decent Work and Economic Growth, SDG 12 - Responsible Consumption and Production
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: 2076-3921; PURE: 53107274
-
4كتاب
المؤلفون: Hernanz Vila, María Dolores, Jara Palacios, Mª José, Escudero Gilete, María Luisa, Heredia Mira, Francisco José
المساهمون: Universidad de Sevilla. Departamento de Química Analítica, Universidad de Sevilla. Departamento de Nutrición y Bromatología, Toxicología y Medicina Legal, Universidad de Sevilla. FQM347: Análisis Aplicado, Universidad de Sevilla. AGR225: Color y Calidad de Alimentos
مصطلحات موضوعية: Antioxidant activity, Phenolic composition, Electrochemical parameters, Wine, Wine by-products
العلاقة: Applications of the Voltammetry; https://www.intechopen.com/chapters/54425Test; London (United Kingdom); https://idus.us.es/handle//11441/128779Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Renata Kolláthová
المصدر: Acta Fytotechnica et Zootechnica, Vol 23, Iss Monothematic issue, Pp 132-136 (2020)
مصطلحات موضوعية: crude fat, equine, polyunsaturated fatty acid utilisation, wine by-products, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://acta.fapz.uniag.sk/journal/index.php/on_line/article/download/686/pdfTest; https://doaj.org/toc/1336-9245Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Gerardi, Gisela, Cavia Saiz, Mónica, Muñiz Rodríguez, Pilar
مصطلحات موضوعية: Polyphenols, Fiber, Bioactive compounds, Wine by-products, Cardiovascular health, Signaling pathways, Oxidative stress, Wine pomace, Alimentos, Bioquímica, Biología molecular, Food, Biochemistry, Molecular biology
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 2022, V. 62, n. 27, p. 7427-7448; https://doi.org/10.1080/10408398.2021.1914542Test; info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PGC2018-097113-B-I00/ES/APLICACION DE INGREDIENTES FUNCIONALES OBTENIDOS DE SUBPRODUCTOS DE VINIFICACION PARA MEJORAR LA SEGURIDAD ALIMENTARIA, VIDA UTIL Y PROPIEDADES SALUDABLES DE PRODUCTOS DE AVE/; http://hdl.handle.net/10259/8070Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Raúl Ferrer-Gallego, Paula Silva
المصدر: Antioxidants; Volume 11; Issue 10; Pages: 2025
مصطلحات موضوعية: grape pomace, circular economy, Mediterranean diet, wine by-products, polyphenols antioxidants
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Valéria Costa-Silva, Mariana Anunciação, Ederson Andrade, Lisete Fernandes, Aida Costa, Irene Fraga, Ana Barros, Guilhermina Marques, Luís Ferreira, Miguel Rodrigues
المصدر: Applied Sciences; Volume 12; Issue 13; Pages: 6800
مصطلحات موضوعية: wine by-products, grape stalks, solid state fermentation, white-rot fungi, in vitro digestibility, enzymatic activities
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Science and Technology; https://dx.doi.org/10.3390/app12136800Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: MIXTAJOVÁ, Eva, GÁLIK, Branislav, BÍRO, Daniel, JURÁČEK, Miroslav, ŠIMKO, Milan, HANUŠOVSKÝ, Ondrej, KOLLÁTHOVÁ, Renata, ROLINEC, Michal
المصدر: Journal of Central European Agriculture ; ISSN 1332-9049 (Online) ; Volume 23 ; Issue 2
مصطلحات موضوعية: sows, new-born piglets, nutrition, wine by-products, hematological parameters, prasnice, novonarodené prasiatka, výživa, vedľajšie produkty spracovania hrozna, hematologické parametre
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/279674Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ferrer-Gallego, Pablo P., Silva, Paula
المساهمون: Fundação para a Ciência e a Tecnologia (Portugal)
مصطلحات موضوعية: Grape pomace, Circular economy, Mediterranean diet, Wine by-products, Polyphenols antioxidants
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Publisher's version; http://dx.doi.org/10.3390/antiox11102025Test; Sí; e-issn: 2076-3921; Antioxidants 11(10): 2025 (2022); http://hdl.handle.net/10261/287936Test; http://dx.doi.org/10.13039/501100001871Test
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/antiox11102025Test
https://doi.org/10.13039/501100001871Test
http://hdl.handle.net/10261/287936Test