-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jinglong Liang, Lichuan Deng, Zhipu Li, Yongtao Fei, Weidong Bai, Wenhong Zhao, Songgui He, Rongbing Cao
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
مصطلحات موضوعية: metagenomic, core differential microbes, traditional starter, Round-Koji-mechanical starter, Chi-flavor baijiu, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2024.1390899/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Qi Chen, Yan Xu, Hao Dong, Weidong Bai, Xiaofang Zeng
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101404- (2024)
مصطلحات موضوعية: 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazole [4, 5-b] pyridine (PhIP), HPLC-Q-Orbitrap-HRMS, GC–MS, Roast pork patty, Heating condition, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157524002918Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaoyan LIU, Yuehua YE, Weidong BAI, Min QIAN, Qiaoyu LIU, Baiqiao OU, Zijian TAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 1, Pp 80-87 (2024)
مصطلحات موضوعية: tilapia surimi, low-salt, water distribution, protein conformation, in vitro digestive properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiang LIAO, Junxia DENG, Weidong BAI, Gengsheng XIAO, Qiuping LAI, Hong WANG, Gongliang LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 24, Pp 159-167 (2023)
مصطلحات موضوعية: rape bee pollen, jiaosu, phenolic compounds, flavor, candida apicola lgl-2, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Kangling YAN, Limei YU, Weidong BAI, Xiaofang ZENG, Gengsheng XIAO, Hao DONG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 234-242 (2023)
مصطلحات موضوعية: hericium erinaceus cake, formula optimization, response surface, texture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Weidong Bai, Milind Diwan, Maria Vittoria Garzelli, Yu Seon Jeong, Karan Kumar, Mary Hall Reno
المصدر: Journal of High Energy Physics, Vol 2023, Iss 10, Pp 1-28 (2023)
مصطلحات موضوعية: Cosmic Rays, Higher-Order Perturbative Calculations, Parton Distributions, Nuclear and particle physics. Atomic energy. Radioactivity, QC770-798
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1029-8479Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yongyi LIANG, Hong WANG, Weidong BAI, Gengsheng XIAO, Xiaofang ZENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 18, Pp 492-501 (2023)
مصطلحات موضوعية: immunomodulatory peptide, animal protein, structure-effect relationship, molecular mechanisms, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Qi CHEN, Ting CHENG, Gengsheng XIAO, Ling ZHANG, Dengle DUAN, Weidong BAI, Xiaofang ZENG, Hao DONG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 15, Pp 46-54 (2023)
مصطلحات موضوعية: durian shell, longan shell, activated carbon, methylene blue, activated carbon characterization, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Xin ZHANG, Gongliang LIU, Weidong BAI, Jinglong LIANG, Rui LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 15, Pp 451-462 (2023)
مصطلحات موضوعية: prokaryotic laccase, structure, properties, application, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenhong Zhao, Fengxi Ruan, Min Qian, Xiaoyuan Huang, Xiangluan Li, Yanxin Li, Weidong Bai, Hao Dong
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100898- (2023)
مصطلحات موضوعية: Semi-dry Hakka rice wine, Total sugar, Organic acid, Amino acids, Volatile components, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157523003413Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test