-
1دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Information Science Theory and Practice, Vol 12, Iss 2 (2024)
مصطلحات موضوعية: flavouring ontology, flavour, ontology development, halal status, flavouring traceability system, flavour metadata-malaysia, Bibliography. Library science. Information resources
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://data.doi.or.kr/10.1633/JISTaP.2024.12.2.2Test; https://doaj.org/toc/2287-9099Test; https://doaj.org/toc/2287-4577Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Haoxin Li, Wan Aida Wan Mustapha, Jia Liu, Xiaoping Zhang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101230- (2024)
مصطلحات موضوعية: Acid hydrolysis, Fish scale gelatin, Curcumin, Self-assembly, Sustained release, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157524001172Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Satriana, Amrina Maulida, Rizky Qardhawi, Yanti Meldasari Lubis, Ryan Moulana, Wan Aida Wan Mustapha, Normalina Arpi
المصدر: International Journal of Technology, Vol 14, Iss 5, Pp 982-992 (2023)
مصطلحات موضوعية: avocado oil, kinetics model, pre-treatment, solid–liquid extraction, Technology, Technology (General), T1-995
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://ijtech.eng.ui.ac.id/article/view/6370Test; https://doaj.org/toc/2086-9614Test; https://doaj.org/toc/2087-2100Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Artorn Anuduang, Wan Aida Wan Mustapha, Seng Joe Lim, Somchai Jomduang, Suphat Phongthai, Sakaewan Ounjaijean, Kongsak Boonyapranai
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 6, p 943 (2024)
مصطلحات موضوعية: angiotensin-I converting enzyme (ACE), silkworm hydrolysate powder, mature Thai silkworm, commercial protease, lowering blood pressure, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Normalina Arpi, Satriana, Wan Aida Wan Mustapha, Yanna Syamsuddin, Tomy Wijaya Putra, Muhammad Dani Supardan
المصدر: South African Journal of Chemical Engineering, Vol 43, Iss , Pp 1-8 (2023)
مصطلحات موضوعية: Avocado, CaCO3, Flesh cooking, Oil extraction, Chemical engineering, TP155-156
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1026918522000841Test; https://doaj.org/toc/1026-9185Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Nur Akmal Solehah Din, ‘Ain Sajda Mohd Alayudin, Noor-Soffalina Sofian-Seng, Hafeedza Abdul Rahman, Noorul Syuhada Mohd Razali, Seng Joe Lim, Wan Aida Wan Mustapha
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 15, p 2235 (2022)
مصطلحات موضوعية: fucoxanthin, carotenoid, aquatic natural product, brown seaweed, functional foods, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Haoxin Li, Renrun Tang, Wan Aida Wan Mustapha, Jia Liu, K. M. Faridul Hasan, Xin Li, Mingzheng Huang
المصدر: Gels, Vol 8, Iss 1, p 21 (2021)
مصطلحات موضوعية: gelatin composite coating, coating preservation, pork flavor, metabolic mechanism, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: MUHAMMAD DANI SUPARDAN, FAHRIZAL, RYAN MOULANA, DESI SAFRIDA, SATRIANA, WAN AIDA WAN MUSTAPHA
المصدر: Journal of Engineering Science and Technology, Vol 12, Iss 3, Pp 847-859 (2017)
مصطلحات موضوعية: Biodiesel, Co-solvent hexane, Jatropha seed, Moisture content, Processing time, Reactive extraction, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Technology (General), T1-995
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 7, p 871 (2020)
مصطلحات موضوعية: silkworm, edible insects, thermal processing, antioxidant activities, silkworm powder, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Chemistry, Vol 2018 (2018)
وصف الملف: electronic resource