-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Vanja Šeregelj, Lorenzo Estivi, Andrea Brandolini, Gordana Ćetković, Vesna Tumbas Šaponjac, Alyssa Hidalgo
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 24, p 8759 (2022)
مصطلحات موضوعية: activation energy, Arrhenius, β-carotene, freeze-drying encapsulation, spray-drying encapsulation, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jelena Bokić, Jovana Kojić, Jelena Krulj, Lato Pezo, Vojislav Banjac, Vesna Tumbas Šaponjac, Vanja Travičić, Diego A. Moreno, Marija Bodroža-Solarov
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 22, p 3692 (2022)
مصطلحات موضوعية: chicory root, bioactive compounds, antioxidative activity, gluten free snack, extrusion, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Vesna Tumbas Šaponjac, Jasna Čanadanović-Brunet, Gordana Ćetković, Mirjana Jakišić, Jelena J. Vulić, Slađana Stajčić, Vanja Šeregelj
المصدر: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 70, Iss 1, Pp 25-34 (2020)
مصطلحات موضوعية: beetroot, phenolics, betalains, antioxidant activity, encapsulation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.journalssystem.com/pjfns/Optimisation-of-beetroot-juice-encapsulation-by-freeze-drying,115153,0,2.htmlTest; https://doaj.org/toc/2083-6007Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Vanja Šeregelj, Gordana Ćetković, Jasna Čanadanović-Brunet, Vesna Tumbas Šaponjac, Jelena Vulić, Slađana Stajčić
المصدر: Food Technology and Biotechnology, Vol 58, Iss 3, Pp 314-324 (2020)
مصطلحات موضوعية: sweet potato peel, bioactve compounds, encapsulation, storage stability, kinetic degradation, Biotechnology, TP248.13-248.65, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/file/356915Test; https://doaj.org/toc/1330-9862Test; https://doaj.org/toc/1334-2606Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jelena Bokić, Jovana Kojić, Jelena Krulj, Lato Pezo, Vojislav Banjac, Dubravka Škrobot, Vesna Tumbas Šaponjac, Strahinja Vidosavljević, Viktor Stojkov, Nebojša Ilić, Marija Bodroža-Solarov
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 16, p 2393 (2022)
مصطلحات موضوعية: chicory root, extrusion, characterization, artificial neural network, genetic algorithm, optimization, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Dragana Borjan, Vanja Šeregelj, Darija Cör Andrejč, Lato Pezo, Vesna Tumbas Šaponjac, Željko Knez, Jelena Vulić, Maša Knez Marevci
المصدر: Antioxidants, Vol 11, Iss 5, p 805 (2022)
مصطلحات موضوعية: red beetroot, supercritical fluid extraction, antioxidant activity, anti-inflammatory activity, antihyperglycemic activity, chemometric approach, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Olja Šovljanski, Vanja Šeregelj, Lato Pezo, Vesna Tumbas Šaponjac, Jelena Vulić, Teodora Cvanić, Siniša Markov, Gordana Ćetković, Jasna Čanadanović-Brunet
المصدر: Antioxidants, Vol 11, Iss 5, p 825 (2022)
مصطلحات موضوعية: horned melon, fruit waste, multiobjective optimization, antioxidative activity, antimicrobial activity, artificial neural network, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Vanja Šeregelj, Dubravka Škrobot, Jovana Kojić, Lato Pezo, Olja Šovljanski, Vesna Tumbas Šaponjac, Jelena Vulić, Alyssa Hidalgo, Andrea Brandolini, Jasna Čanadanović-Brunet, Gordana Ćetković
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 8, p 1130 (2022)
مصطلحات موضوعية: carotenoids, cooking quality, nutritional quality, freeze-drying, spray-drying, durum wheat pasta, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Milica Aćimović, Jovana Ljujić, Jelena Vulić, Valtcho D. Zheljazkov, Lato Pezo, Ana Varga, Vesna Tumbas Šaponjac
المصدر: Agronomy, Vol 11, Iss 7, p 1282 (2021)
مصطلحات موضوعية: immortelle, essential oil, chemotyping, antimicrobial, antioxidant, antihyperglycemic, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: M. Graça Dias, Grethe Iren A. Borge, Kristina Kljak, Anamarija I. Mandić, Paula Mapelli-Brahm, Begoña Olmedilla-Alonso, Adela M. Pintea, Francisco Ravasco, Vesna Tumbas Šaponjac, Jolanta Sereikaitė, Liliana Vargas-Murga, Jelena J. Vulić, Antonio J. Meléndez-Martínez
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 5, p 912 (2021)
مصطلحات موضوعية: agro-food, agronomy, food composition, fruits and vegetables, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource