يعرض 1 - 10 نتائج من 45 نتيجة بحث عن '"Turkish White cheese"', وقت الاستعلام: 1.56s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية

    المساهمون: BAİBÜ, Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Bölümü, orcid:0000-0003-0450-8058, orcid:0000-0002-5500-0441, Yaman, Hülya

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: Makale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı; Frontiers in Nutrition; Yaman, H., Aykas, D. P., & Rodriguez-Saona, L. E. (2023). Monitoring Turkish white cheese ripening by portable FT-IR spectroscopy. Frontiers in Nutrition, 10, 1107491.; WOS ID: 000935082000001; PUBMED ID: 36814504; https://doi.org/10.3389/fnut.2023.1107491Test; https://hdl.handle.net/20.500.12491/11343Test; 10

  3. 3
    دورية أكاديمية
  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5
    دورية أكاديمية

    المساهمون: BAİBÜ, Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Bölümü, orcid:0000-0003-0450-8058, orcid:0000-0002-5500-0441, orcid:0000-0003-4905-5021, Yaman, Hülya

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: Makale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı; Journal of Dairy Science; Yaman, H., Aykas, D. P., Jiménez-Flores, R., & Rodriguez-Saona, L. E. (2022). Monitoring the ripening attributes of Turkish white cheese using miniaturized vibrational spectrometers. Journal of Dairy Science, 105(1), 40-55.; PUBMED ID: 34696910; http://dx.doi.org/10.3168/jds.2021-20313Test; https://hdl.handle.net/20.500.12491/11167Test; 105; 40; 55

  6. 6
    دورية أكاديمية

    المساهمون: BAİBÜ, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, orcid:0000-0003-0450-8058, orcid:0000-0002-8269-9403, orcid:0000-0001-9813-0046, Yaman, Hülya, Sarıca, Ercan, Coşkun, Hayri

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: Makale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı; Italian Journal Of Food Science; https://hdl.handle.net/20.500.12491/10643Test; https://www.itjfs.com/index.php/ijfs/article/view/1712Test; 32; 583; 595

  7. 7
    دورية أكاديمية
  8. 8
  9. 9
  10. 10
    دورية أكاديمية