-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Rahi Golani, Chinglen Leishangthem, Hongwei Xiao, Qi Zhang, P.P. Sutar
المصدر: Journal of Future Foods, Vol 4, Iss 2, Pp 173-178 (2024)
مصطلحات موضوعية: Roasting, Infrared, Total phenolic content, Antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277256692300054XTest; https://doaj.org/toc/2772-5669Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zohdi, Rozaini Mohd1, 2, 1, Yaacob, Nurul Najihah3, Hasif, Nur Azyan Mohd3, Adli, Muhammad Amirul1, 2, Payaban, Monporn4, James, Richard Johari1, 5, Jaapar, Fahimee6
المصدر: Research Journal of Pharmacy and Technology 17(3):1021-1028. 2024
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Irawan, Candra1, Foliatini1, 1, Hindarto, Cysilia K.2, Enriyani, Riri2, Sukiman, Maman3, Prastiwi, Bening1
المصدر: Research Journal of Pharmacy and Technology 17(3):997-1002. 2024
-
4دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture, Vol 13, Iss 2, Pp 1-18 (2024)
مصطلحات موضوعية: coir pith, earthworm, eudrilus eugeniae, initial total phenolic content, mortality, Agriculture (General), S1-972, Environmental technology. Sanitary engineering, TD1-1066
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://oiccpress.com/international-journal-of-recycling-of-organic-waste-in-agriculture/wpTest-content/uploads/private/IJROWA-Vol13-Issue2-pap132419.pdf?sec=$P$BA.XGWjJ5yLsVVgWPABVC/PyMrcgQ61&auth=eyJmaWxlIjoiMzViNTE0M2I2Njk0MzY3MjM0NjA4Zjk2MGU0NjhiNGUxYWM0ODcwZiIsInRpbWUiOjE3MTQ0NjYyNTYsInBvc3QiOjkxNTMsImV4cGlyZXMiOi0xfQ=; https://doaj.org/toc/2195-3228Test; https://doaj.org/toc/2251-7715Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 3, Pp 2050-2060 (2024)
مصطلحات موضوعية: boiling, natural fermentation, pressure cooking, protein digestibility, total phenolic content, wild edible plants, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Tripti Singh, Vinay Kumar Pandey, Rahul Singh, Kshirod Kumar Dash, Béla Kovács, Shaikh Ayaz Mukarram
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 106, Iss , Pp 106894- (2024)
مصطلحات موضوعية: Phytochemicals, Sonication, Box-Behnken design, DPPH scavenging activity, Total phenolic content, Flavonoid content, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1350417724001421Test; https://doaj.org/toc/1350-4177Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Bitwell Chibuye, Indra Sen Singh, Luke Chimuka, Kakoma Kenneth Maseka
المصدر: Scientific African, Vol 24, Iss , Pp e02151- (2024)
مصطلحات موضوعية: Adenia panduriformis (Passifloraceae), Antioxidant activity, Phytochemical screening, LCMS/MS, Molecular networking, Total phenolic content, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2468227624000966Test; https://doaj.org/toc/2468-2276Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Çağlar Mert Aydin
المصدر: Applied Food Research, Vol 4, Iss 1, Pp 100396- (2024)
مصطلحات موضوعية: Nutritional quality, Oil extraction, Rheological property, Prunus armeniaca L., Total phenolic content, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222400009XTest; https://doaj.org/toc/2772-5022Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Christos D. Bontzolis, Dimitra Dimitrellou, Iris Plioni, Panagiotis Kandylis, Magdalini Soupioni, Athanasios A. Koutinas, Maria Kanellaki
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100609- (2024)
مصطلحات موضوعية: Anise, Soxhlet extraction, Ultrasound assisted extraction, Disc diffusion assay, Total phenolic content, Anti-microbial agents, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X24000054Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammad Khairul Alam Sobuj, Morshed Shamim Shemul, Md. Shoebul Islam, Md. Ariful Islam, Shayla Sultana Mely, Mehedi Hasan Ayon, Shahittya Mitra Pranto, Mohammad Shafiqul Alam, Mohammad Sarfuddin Bhuiyan, S.M. Rafiquzzaman
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100565- (2024)
مصطلحات موضوعية: Brown seaweed, Sargassum polycystum, Secondary metabolites, FT‐IR, Total phenolic content, Total flavonoid content, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X23003866Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest