-
1دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 102-110 (2024)
مصطلحات موضوعية: non-targeted metabolomics, xinyang maojian tea, tea processing, non-volatile metabolites, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2024-45-5-013.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Hanchen Zhou, Yaqin Liu, Qiong Wu, Xiaolei Zhang, Hui Wang, Pandeng Lei
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101371- (2024)
مصطلحات موضوعية: Green tea, Tea processing, UPLC-QTRAP-MS/MS, Storage, Deterioration, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S259015752400258XTest; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yong Xie, Jia Ying Zheng, Yong Jie Hou, Jiang Hong Li, Wen Hao Liu, Xin Sun, Ya Ping Huang
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 2742-2756 (2023)
مصطلحات موضوعية: Amino acid derivatives, flavonoids, phenolic acids, tea roasting, terpenoids, white-tea processing, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wu Qingyang, Zhou Ziwei, He Jihang, Zhao Suhui, Ruan Shuling, Liu Xiaochun, Yu Shuirong, Sun Yun
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101155- (2024)
مصطلحات موضوعية: Jinmudan black tea, Precursors, Fatty acids, Tea processing, Aroma quality, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157524000427Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yiwei XUE, Yu WANG, Huan WANG, Shibo DING, Mengqi WANG, Sizhou CHEN, Zhaotang DING, Liqing ZHAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 10, Pp 280-289 (2023)
مصطلحات موضوعية: hyperspectral imaging, tea processing, machine learning, non-destructive testing, biochemical components of tea, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruimin Teng, Cun Ao, Haitao Huang, Daliang Shi, Yuxiao Mao, Xuxia Zheng, Yun Zhao
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 9, p 1338 (2024)
مصطلحات موضوعية: green tea, volatile metabolites, chestnut-like aroma, tea processing, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Gunthawan Apinanthanuwong, Thiraphong Aumasa, Yukiharu Ogawa, Jaspreet Singh, Worawan Panpipat, Natthawuddhi Donlao
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 107, Iss , Pp 105651- (2023)
مصطلحات موضوعية: Starch digestibility, Tea processing, Antioxidant, Catechins, Health benefits, Estimated glycemic index, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464623002517Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Roy, Nirmal Chandra1 roynirmal5@gmail.com, Biswas, Debasish2
المصدر: Vision (09722629). Sep2018, Vol. 22 Issue 3, p329-334. 6p.
مصطلحات موضوعية: *TEA trade, *TEA plantations, TEA -- Processing, TEA growing, MALNUTRITION
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaofeng Lu, Yanyan Lin, Yanming Tuo, Lijia Liu, Xinxin Du, Qiufang Zhu, Yunfei Hu, Yutao Shi, Liangyu Wu, Jinke Lin
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 23, p 4334 (2023)
مصطلحات موضوعية: oolong tea processing, catechins, process optimization, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Chang He, Jingtao Zhou, Yuchuan Li, De zhang, Bernard Ntezimana, Junyu Zhu, Xiaoyong Wang, Wenluan Xu, Xiaoju Wen, Yuqiong Chen, Zhi Yu, Yu Wang, Dejiang Ni
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100730- (2023)
مصطلحات موضوعية: Oolong tea, Aroma attribute, Tea processing mode, Tea cultivars, Molecular sensory technology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157523001736Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test