-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yutong Ye, Zeyi Ai, Ronglin Li, Yang Tian, Yiyang Yang
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
مصطلحات موضوعية: Tea powder, Different types, Quality components, Volatile components, Antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: LIN Shidi, JIANG Qingxiang, LIN Qi, XU Yongquan, LI Lijun,, WENG Shuyi, NI Hui, LI Qingbiao
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 18, Pp 239-248 (2023)
مصطلحات موضوعية: instant baiyaqilan tea powder, processing technology, aroma profile, aroma components, gas chromatography-mass spectrometry, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2023-44-18-029.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Leila Nateghi, Fatemeh Zarei
المصدر: Journal of Nutrition and Food Security, Vol 8, Iss 2, Pp 172-179 (2023)
مصطلحات موضوعية: green tea powder, non-fermented layer cake, stevia, Agriculture, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanqiu KONG, Yaqin HUANG, Qingmiao LI, Zhaojie ZOU, Xiaojun SU, Feng WANG, Qingming LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 7, Pp 38-45 (2023)
مصطلحات موضوعية: vine tea powder, bread, antioxidant capacity, quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Junying Li, Xueling Chang, Xiangming Chen, Ruiyu Ma, Renrong Qi, Wei Liu, Yan Li, Yi Wan, Qinqin Qiu, Qiance Shao, Aiqiao Liu, Kai Zhan
المصدر: Poultry Science, Vol 102, Iss 10, Pp 102924- (2023)
مصطلحات موضوعية: green tea powder, laying hen, blood biochemical parameter, egg quality, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579123004431Test; https://doaj.org/toc/0032-5791Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Hayato Umekawa, Kenji Kuriya, Masahiro Nishio, Tomoko Matsuda, Yuri Yamanaka, 山中 悠里, 松田 智子, 栗谷 健志, 梅川 逸人, 西尾 昌洋
المصدر: 日本食品化学学会誌 / Japanese Journal of Food Chemistry and Safety. 2023, 30(2):114
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Scientific African, Vol 20, Iss , Pp e01698- (2023)
مصطلحات موضوعية: Acrylamide, Baker's yeast, Glucose oxidase, Green tea powder, Potato chips, L-asparaginase, Maillard reaction, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2468227623001540Test; https://doaj.org/toc/2468-2276Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie TIAN, Ruilin SUN, Junhua LI, Zhiwei QIAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 14, Pp 155-162 (2022)
مصطلحات موضوعية: potato powder, green tea powder, xylitol, chiffon cake, quality, oxidation resistance, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Antioxidants; Volume 12; Issue 8; Pages: 1522
مصطلحات موضوعية: butter, oxidation, green tea powder, antioxidant, shelf life, butter analysis
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Natural and Synthetic Antioxidants; https://dx.doi.org/10.3390/antiox12081522Test
-
10دورية أكاديميةEffect of Black Tea Powder on Antioxidant Activity and Gel Characteristics of Silver Carp Fish Balls
المؤلفون: Jinling Hong, Jiaying Wu, Yanhong Chen, Zedong Jiang, Yanbing Zhu, Zhipeng Li, Xianmu Chen, Hui Ni, Mingjing Zheng
المصدر: Gels; Volume 9; Issue 3; Pages: 215
مصطلحات موضوعية: black tea powder, fish balls, antioxidant activity, gel characteristics
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Gel Analysis and Characterization; https://dx.doi.org/10.3390/gels9030215Test