-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaolin Zhu, Han Yan, Zhenkun Cui, Hongbo Li, Wei Zhou, Zhenbin Liu, Hao Zhang, Tatiana Manoli, Haizhen Mo, Liangbin Hu
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 95, Iss , Pp 106389- (2023)
مصطلحات موضوعية: Vibrio parahaemolyticus, Blue light application, Ultrasonic field, Bactericidal mechanism, ROS, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1350417723001013Test; https://doaj.org/toc/1350-4177Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Xin Zhao, Zehua Zhang, Zhenkun Cui, Tatiana Manoli, Han Yan, Hao Zhang, Galina Shlapak, Alina Menchynska, Anastasiia Ivaniuta, Nataliia Holembovska
المصدر: Potravinarstvo, Vol 16 (2022)
مصطلحات موضوعية: sous-vide cooking, squid, storage period, blue light sterilization, quality changes, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1731Test; https://doaj.org/toc/1337-0960Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenkun Cui, Han Yan, Tatiana Manoli, Haizhen Mo, Hongbo Li, Hao Zhang
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 10, Pp 5748-5762 (2020)
مصطلحات موضوعية: aroma, cooking method, GC‐IMS, sous vide, Squid, volatile components, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Han Yan, Hao Zhang, Tatiana Manoli, ZhenKun Cui
المصدر: Food Science and Technology Research. 2021, 27(5):695
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: HaiZhen Mo, Han Yan, Hao Zhang, JiCai Bi, Tatiana Manoli, ZhenKun Cui
المصدر: Food Science and Technology Research. 2021, 27(1):25
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenkun Cui, Tatiana Manoli, Tatiana Nikitchina, Haizhen Mo
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 1 (2020)
مصطلحات موضوعية: squid, squid fishing, consumer, healthy food products, protein, sousvide technology, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://journals.onaft.edu.ua/index.php/foodtech/article/view/1650Test; https://doaj.org/toc/2073-8684Test; https://doaj.org/toc/2409-7004Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Tatiana Manoli, Tatiana Nikitchina, Oksana Tkachenko, Natalia Kameneva, Yana Barysheva, Olena Myroshnichenko, Olha Titlova
المصدر: Technology audit and production reserves 6(3(68)) 29-35
مصطلحات موضوعية: sensory analysis, fish snacks, express bars, nutritional value, biogenic amines, safety
العلاقة: https://zenodo.org/record/7545480Test; https://doi.org/10.15587/2706-5448.2022.269017Test; oai:zenodo.org:7545480
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenkun CUI, Ni ZHANG, Wenjuan LOU, Tatiana MANOLI
المصدر: Food Science and Technology, Vol 42 (2022)
مصطلحات موضوعية: sous vide cooking, aquatic product, quality, application, technology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Technology (General), T1-995
العلاقة: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612022000102042&tlng=enTest; https://doaj.org/toc/1678-457XTest; https://doaj.org/article/267754f2a3564141b1df24e6b00841efTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1590/fst.108021Test
https://doaj.org/article/267754f2a3564141b1df24e6b00841efTest -
9دورية أكاديمية
المصدر: Technology Audit and Production Reserves 5(3(61)) 21–25
مصطلحات موضوعية: commodity characteristics, complex organoleptic indicators, healthy nutrition, low-methoxylated apple pectin, food emulsions
العلاقة: https://zenodo.org/record/5668736Test; https://doi.org/10.15587/2706-5448.2021.242280Test; oai:zenodo.org:5668736
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Tatiana Nikitchina, Tatiana Manoli, Olena Miroshnichenko, Hanna Korkach, Olena Kotuzaki, Svetlana Pambuk
المصدر: Technology Audit and Production Reserves 6(3(62)) 33–38
مصطلحات موضوعية: consumer characteristics, sensory indicators, jelly culinary products, structure-forming agents, fish restaurants
العلاقة: https://zenodo.org/record/5806317Test; https://doi.org/10.15587/2706-5448.2021.246560Test; oai:zenodo.org:5806317