-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: LI Jin-dong, ZHANG Zhong-jie, QI Zhi-hui, YIN jun, JIN Yi, TANG Fang
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 2, Pp 151-158 (2024)
مصطلحات موضوعية: ultraviolet light-emitting diodes (uv-leds), microbial inactivation, food industry, non thermal sterilization technology, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20240220Test; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: LEI Yu-qing, ZHANG Hai-yang, TIAN Lin, QI Zhi-hui, LI Jin-dong, TANG Fang
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 120-128 (2024)
مصطلحات موضوعية: mycotoxin, cold plasma, degradation mechanism, degradation products, degradation product toxicity, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20240117Test; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Tang Fang, Mahdavi Behnam
المصدر: Open Chemistry, Vol 21, Iss 1, Pp 968-74 (2023)
مصطلحات موضوعية: retinal damage, anti-inflammatory, antioxidant, silver nanoparticles, abelmoschus esculentus, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2391-5420Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: TIAN Lin1, QI Zhi-hui, ZHANG Xiang, ZHAO Xin-ning, XIE Wen-jun, TANG Fang
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 6, Pp 138-147 (2023)
مصطلحات موضوعية: milled rice, low-temperature storage, comprehensive quality, principal component analysis, cluster analysis, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20230619Test; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: TANG Fang, FU Peng-cheng, ZHANG Hai-yang, QI Zhi-hui, TIAN Lin, LEI Yu-qing
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 5, Pp 53-60 (2023)
مصطلحات موضوعية: grain, moisture content of grain safe storage, temperature, mold growth, green grain storage, food saving and loss reduction, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20230509Test; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Dinesh Subedi, Tang Fang, Ram Prasad Bhusal, Mark Willcox
المصدر: Frontiers in Medicine, Vol 10 (2024)
مصطلحات موضوعية: bacteriophage (phage), phage therapy, antimicrobial resistance (AMR), bacteria, infections, Medicine (General), R5-920
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmed.2023.1348463/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-858XTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: QI Zhi-hui, ZHANG Hai-yang, TIAN Lin, ZHUANG Yuan, LI Bing, TANG Fang
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 6, Pp 198-209 (2022)
مصطلحات موضوعية: rice grains, storage, dominant fungi, identification, aspergillus, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20220626?st=article_issueTest; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: TIAN Lin, ZHANG Hai-yang, QI Zhi-hui, TANG Fang
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 6, Pp 247-253 (2021)
مصطلحات موضوعية: paddy, air-conditioning temperature-controlled technology, grain storage status, mold growth, germination rate, fatty acid value, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20210632?st=article_issueTest; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: ZHANG Hai-yang, TIAN Lin, QI Zhi-hui, TANG Fang
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 4, Pp 181-186 (2021)
مصطلحات موضوعية: stored grain, fungal spore detection, microscopic autofocus, image identification, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20210426?st=article_issueTest; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: TIAN Lin, ZHANG Hai-yang, QI Zhi-hui, WANG Peng-jie, TANG Fang
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 28, Iss 3, Pp 135-139 (2020)
مصطلحات موضوعية: high quality japonica paddy, storage temperature, quality changes, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20200321?st=article_issueTest; https://doaj.org/toc/1007-7561Test