-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Huaixiang Tian, Ling Zou, Li Li, Chen Chen, Haiyan Yu, Xinxin Ma, Juan Huang, Xinman Lou, Haibin Yuan
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 7; Pages: 1410
مصطلحات موضوعية: stinky tofu, food flavour, volatile compounds, GC-MS
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Physics and (Bio)Chemistry; https://dx.doi.org/10.3390/foods12071410Test
-
2مراجعة
المصدر: Publishers Weekly. 12/4/2023, Vol. 270 Issue 50, p116-116. 1/5p.
مصطلحات موضوعية: PICTURE books for children, ILLUSTRATED children's books, FICTION
Reviews & Products: RA Pu Zel & the Stinky Tofu (Book)
People: YING Chang Compestine, KUNG, Crystal
-
3دورية
المصدر: Publishers Weekly (Online). 1/15/2024, p1-1. 1p.
الشركة/الكيان: FRIESENS Corp.
Reviews & Products: RA Pu Zel & the Stinky Tofu (Book)
People: TAVARES, Matt
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Panai Song, Jun Deng, Tao Hou, Xiao Fu, Lei Zhang, Lin Sun, Yinghong Liu
المصدر: BMC Nephrology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-5 (2019)
مصطلحات موضوعية: Peritoneal dialysis (PD)-related peritonitis, Aeromonas sobria, Stinky tofu, Antibiotics, Diseases of the genitourinary system. Urology, RC870-923
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://link.springer.com/article/10.1186/s12882-019-1361-7Test; https://doaj.org/toc/1471-2369Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Pao Li, Jing Xie, Hui Tang, Cong Shi, Yanhua Xie, Jing He, Yulun Zeng, Hongli Zhou, Bo Xia, Chunyan Zhang, Liwen Jiang
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 2, Pp 890-896 (2019)
مصطلحات موضوعية: chemometric methods, fingerprints, organic volatile flavor compounds, solid‐phase microextraction, southern stinky tofu, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
6مراجعة
المصدر: Kirkus Reviews. 11/15/2023, Vol. 91 Issue 22, pN.PAG-N.PAG. 1p.
مصطلحات موضوعية: *PICTURE books for children, *FICTION
Reviews & Products: RA Pu Zel & the Stinky Tofu (Book)
People: YING Chang Compestine, KUNG, Crystal
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Hui Tang, Jin-Kui Ma, Lin Chen, Li-Wen Jiang, Jing Xie, Pao Li, Jing He
المصدر: Molecules; Volume 23; Issue 12; Pages: 3155
مصطلحات موضوعية: HS-SPME-GC-MS, optimum condition, stinky tofu, brine, volatile flavor compounds, principal component analysis
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Analytical Chemistry; https://dx.doi.org/10.3390/molecules23123155Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Hei-Jen Jou, Po-Jung Tsai, Jo-Han Tu, Wen-Huey Wu
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 5, Iss 2, Pp 651-659 (2013)
مصطلحات موضوعية: Stinky tofu, Fermented soy food, Equol, Isoflavone, Urine kinetics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464613000091Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Wei Guan, Zhiwei Miao, Yuping Liu, Baoguo Sun
المصدر: Molecules, Vol 17, Iss 4, Pp 3708-3722 (2012)
مصطلحات موضوعية: fermented stinky tofu, analysis, organic volatile flavor compounds, solid phase microextration, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuping Liu, Zhiwei Miao, Wei Guan, Baoguo Sun
المصدر: Molecules; Volume 17; Issue 4; Pages: 3708-3722
مصطلحات موضوعية: fermented stinky tofu, analysis, organic volatile flavor compounds, solid phase microextration
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf