-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Szafranska, Anna, Podolska, Grazyna, Swider, Olga, Kotyrba, Danuta, Aleksandrowicz, Edyta, Podolska-Charlery, Agnieszka, Roszko, Marek
المصدر: Szafranska , A , Podolska , G , Swider , O , Kotyrba , D , Aleksandrowicz , E , Podolska-Charlery , A & Roszko , M 2024 , ' Factors Influencing the Accumulation of Free Asparagine in Wheat Grain and the Acrylamide Formation in Bread ' , Agriculture , vol. 14 , no. 2 , 207 . https://doi.org/10.3390/agriculture14020207Test
مصطلحات موضوعية: Asparagine, Acrylamide, Baking value, Starch damage, Sulfur fertilization, Wheat cultivars
وصف الملف: application/pdf
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/agriculture14020207Test
https://orbit.dtu.dk/en/publications/07e48515-5a33-4e80-8011-666832616799Test
https://backend.orbit.dtu.dk/ws/files/354667950/agriculture-14-00207.pdfTest -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: D. Zhygunov, S. Sots, H. Zhyhunova, Jiguo Liu, Fengcheng Wang, Xinxin Liu, Zhibing Wang, Xiyan Li
المصدر: Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 23, Iss 1, Pp 4-13 (2023)
مصطلحات موضوعية: wheat flour, milling, mill streams, flour yield, water absorption capacity, starch damage, protein content, ash, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/gpmf/article/view/2583Test; https://doaj.org/toc/2313-478XTest; https://doaj.org/toc/2411-3921Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna Szafrańska, Grażyna Podolska, Olga Świder, Danuta Kotyrba, Edyta Aleksandrowicz, Agnieszka Podolska-Charlery, Marek Roszko
المصدر: Agriculture, Vol 14, Iss 2, p 207 (2024)
مصطلحات موضوعية: asparagine, acrylamide, baking value, starch damage, sulfur fertilization, wheat cultivars, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jana van Rooyen, Senay Simsek, Samson Adeoye Oyeyinka, Marena Manley
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 2; Pages: 207
مصطلحات موضوعية: thermal treatment, wheat grains, starch damage, crystallinity, pasting properties, retrogradation
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Engineering and Technology; https://dx.doi.org/10.3390/foods11020207Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Food ScienTech Journal, Vol 2, Iss 1, Pp 1-8 (2020)
مصطلحات موضوعية: flour, milling, physicochemical properties, starch damage, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jurnal.untirta.ac.id/index.php/fsj/article/view/7936Test; https://doaj.org/toc/2685-4279Test; https://doaj.org/toc/2715-422XTest
-
6دورية أكاديميةANALYSIS OF THE QUALITY OF FLOUR FROM DIFFERENT SYSTEMS OF THE TECHNOLOGICAL PROCESS OF A FLOUR MILL
المؤلفون: D. ZHYGYNOV, V. KOVALOVA, A. DRAGOMYR, H. ZHYHUNOVA, К. ZHANABAYEVA
المصدر: Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 19, Iss 1, Pp 23-28 (2019)
مصطلحات موضوعية: flour quality, wheat flour, quality indicators, gluten, protein, Falling Number, Starch Damage., Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: //journals.onaft.edu.ua/index.php/gpmf/article/view/1317; https://doaj.org/toc/2313-478XTest; https://doaj.org/toc/2411-3921Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Pavel Skřivan, Marcela Sluková, Lucie Jurkaninová, Ivan Švec
المصدر: Applied Sciences; Volume 11; Issue 13; Pages: 6138
مصطلحات موضوعية: wholegrain flour, wholemeal flour, milling technology, granulation, starch damage
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Science and Technology; https://dx.doi.org/10.3390/app11136138Test
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Food ScienTech Journal; Vol 2, No 1 (2020); 1-8 ; 2715-422X ; 2685-4279 ; 10.33512/fsj.v2i1
مصطلحات موضوعية: Flour, milling, physicochemical properties, starch damage
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://jurnal.untirta.ac.id/index.php/fsj/article/view/7936/pdf_16Test; https://jurnal.untirta.ac.id/index.php/fsj/article/view/7936Test
الإتاحة: https://doi.org/10.33512/fsj.v2i1.7936Test
https://doi.org/10.33512/fsj.v2i1Test
https://jurnal.untirta.ac.id/index.php/fsj/article/view/7936Test -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Chiaki Arai, Katsumi Takano, Kiyokatsu Miyamori, Mikiko Tozaki, Minoru Suzuki, Rieko Hirose, Ryoka Takahashi, Satoshi Yamaguchi, Tetsuya Kanda, Tomohiro Noguchi, 宮森 清勝, 山口 聡, 廣瀬 理恵子, 戸崎 幹子, 新井 千秋, 神田 哲也, 野口 智弘, 鈴木 実, 高橋 良佳, 髙野 克己
المصدر: 日本食品科学工学会誌 / Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi. 2021, 68(7):297
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Sabina Paulik, Mario Jekle, Thomas Becker
المصدر: Polymers; Volume 11; Issue 3; Pages: 448
مصطلحات موضوعية: milling, physical flour modification, grinding, wheat starch, starch damage, hydration properties
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Circular and Green Polymer Science; https://dx.doi.org/10.3390/polym11030448Test