-
1
المؤلفون: Svensson, Thomas, Sawada, Norie, Mimura, Masaru, Nozaki, Shoko, Shikimoto, Ryo, Tsugane, Shoichiro
المصدر: Journal of Epidemiology. 33(7):342-349
مصطلحات موضوعية: dementia, general population cohort, isoflavones, late-life, midlife, mild cognitive impairment, soy foods, Medicin och hälsovetenskap, Hälsovetenskap, Folkhälsovetenskap, global hälsa, socialmedicin och epidemiologi, Medical and Health Sciences, Health Sciences, Public Health, Global Health, Social Medicine and Epidemiology
الوصول الحر: https://lup.lub.lu.se/record/ed28453c-08e5-474d-a6dc-10ba93c83df8Test
http://dx.doi.org/10.2188/jea.JE20210199Test -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Giuliana Vera, Federico Condón Priano, Daniel Vázquez
المصدر: Brazilian Journal of Food Technology, Vol 27 (2024)
مصطلحات موضوعية: Soybean, Soy foods, Genotypes of Uruguay, Soybean protein, Soybean carbohydrates, Soybean composition, Genotype variability, Environmental variability, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232024000100402&tlng=enTest; https://doaj.org/toc/1981-6723Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hammer, Laila, Moretti, Diego, Bétrix, Claude Alain, Kandiah, Pabiraa, Pellegri, Agostino, Abbühl-Eng, Lychou, Portmann, Reto, Egger, Lotti
المصدر: Food Research International 178 (2024) ; ISSN: 0963-9969
مصطلحات موضوعية: Amino acid profile, Digestibility, In vitro DIAAS, In vitro digestion, Plant-based protein, Protein quality, Soy foods
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://edepot.wur.nl/647877Test; https://research.wur.nl/en/publications/in-vitro-diaas-of-swiss-soybean-cultivars-using-the-infogest-modeTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2024.113947Test
https://research.wur.nl/en/publications/in-vitro-diaas-of-swiss-soybean-cultivars-using-the-infogest-modeTest -
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Thomas Svensson, Norie Sawada, Masaru Mimura, Shoko Nozaki, Ryo Shikimoto, Shoichiro Tsugane
المصدر: Journal of Epidemiology, Vol 33, Iss 7, Pp 342-349 (2023)
مصطلحات موضوعية: dementia, general population cohort, isoflavones, late-life, midlife, mild cognitive impairment, soy foods, Medicine (General), R5-920
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.jstage.jst.go.jp/article/jea/33/7/33_JE20210199/_pdfTest; https://doaj.org/toc/0917-5040Test; https://doaj.org/toc/1349-9092Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Isaku Kurotori, Takashi Kimura, Wataru Sasao, Masahiko Abe, Hideki Kumagai, Akiko Tamakoshi
المصدر: Allergology International, Vol 72, Iss 1, Pp 128-134 (2023)
مصطلحات موضوعية: Anaphylaxis, Cnidaria, Fisheries, Food hypersensitivity, Soy foods, Immunologic diseases. Allergy, RC581-607
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1323893022000727Test; https://doaj.org/toc/1323-8930Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zunidra Zunidra, Sondang Sondang, Supriatna Supriatna
المصدر: Environmental Health Engineering and Management, Vol 9, Iss 4, Pp 391-397 (2022)
مصطلحات موضوعية: biofilm, soy foods, biological oxygen demand, chemical oxygen demand, ammonia, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://ehemj.com/article-1-1027-en.htmlTest; https://doaj.org/toc/2423-3765Test; https://doaj.org/toc/2423-4311Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Qingyan Guo, Jiabao Peng, Yujie He
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 415 (2024)
مصطلحات موضوعية: fermented soy foods, E-nose, flavor profile, antioxidant, antimicrobial, correlation analysis, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Masaru Mimura, Norie Sawada, Ryo Shikimoto, Shoichiro Tsugane, Shoko Nozaki, Thomas Svensson
المصدر: Journal of Epidemiology. 2023, 33(7):342
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Tanaka, Tomomi, Matsumura, Kenta, Tsuchida, Akiko, Hamazaki, Kei, Kasamatsu, Haruka, Hirai, Hiroko, Kusabiraki, Shohei, Hiraiwa, Akiko, Miya, Kazushi, Adachi, Yuichi, Inadera, Hidekuni
المصدر: Asia Pac J Clin Nutr ; ISSN:1440-6047 ; Volume:33 ; Issue:1
مصطلحات موضوعية: cheese, child development, fermented foods, soy foods, yogurt
العلاقة: https://doi.org/10.6133/apjcn.202401_33Test(1).0008; https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38494689Test; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC11170019Test/
الإتاحة: https://doi.org/10.6133/apjcn.202401_33Test(1).0008
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38494689Test
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC11170019Test/ -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Sijia Tang, Yang Du, Chorong Oh, Jaekyung No
المصدر: Journal of Obesity & Metabolic Syndrome, Vol 29, Iss 3, Pp 180-187 (2020)
مصطلحات موضوعية: postmenopause, body composition, osteosarcopenia, obesity, soy foods, isoflavones, Diseases of the endocrine glands. Clinical endocrinology, RC648-665
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2508-6235Test