-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Silvia Tappi, Elena Velickova, Cinzia Mannozzi, Urszula Tylewicz, Luca Laghi, Pietro Rocculi
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 13, p 2136 (2024)
مصطلحات موضوعية: n/a, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Giorgia Antonelli, Elena Chiarello, Gianfranco Picone, Silvia Tappi, Giulia Baldi, Mattia Di Nunzio, Eleni Mente, Stelios Karapanagiotis, Phelly Vasilaki, Massimiliano Petracci, Pietro Rocculi, Alessandra Bordoni, Francesco Capozzi
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 16, p 2991 (2023)
مصطلحات موضوعية: feed, PEF, brine, in vitro digestion, lipolysis, protein hydrolysis, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Magdalena Dadan, Urszula Tylewicz, Silvia Tappi, Katarzyna Rybak, Dorota Witrowa-Rajchert, Marco Dalla Rosa
المصدر: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 71, Iss 3, Pp 311-321 (2021)
مصطلحات موضوعية: basil, parsley leaves, ultrasound treatment, steaming, chlorophyll, lutein, total phenolic content, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://journal.pan.olsztyn.pl/Effect-of-Ultrasound-Steaming-and-Dipping-on-Bioactive-Compound-Contents-and-Antioxidant,141430,0,2.htmlTest; https://doaj.org/toc/2083-6007Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Malgorzata Nowacka, Magdalena Trusinska, Paulina Chraniuk, Federico Drudi, Jakub Lukasiewicz, Nam Phuong Nguyen, Adrianna Przybyszewska, Katarzyna Pobiega, Silvia Tappi, Urszula Tylewicz, Katarzyna Rybak, Artur Wiktor
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 7, p 2966 (2023)
مصطلحات موضوعية: meat analogues, fish analogues, ingredients, health aspects, technology, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Maria Lucia Piana, Marta Cianciabella, Giulia Maria Daniele, Anna Badiani, Pietro Rocculi, Silvia Tappi, Edoardo Gatti, Gian Luigi Marcazzan, Massimiliano Magli, Chiara Medoro, Stefano Predieri
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 5, p 986 (2023)
مصطلحات موضوعية: honey quality, honey sensory analysis, crystallization, consumer’s preferences, CATA, monofloral honeys, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ana Cristina De Aguiar Saldanha Pinheiro, Francisco J. Martí-Quijal, Francisco J. Barba, Ana M. Benítez-González, Antonio J. Meléndez-Martínez, Juan Manuel Castagnini, Silvia Tappi, Pietro Rocculi
المصدر: Antioxidants, Vol 12, Iss 2, p 406 (2023)
مصطلحات موضوعية: crustacean side streams, valorization, bioactive compounds, extraction, emerging technologies, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ileana Ramazzina, Veronica Lolli, Karen Lacey, Silvia Tappi, Pietro Rocculi, Massimiliano Rinaldi
المصدر: Nutrients, Vol 14, Iss 24, p 5337 (2022)
مصطلحات موضوعية: PAW, rocket salad, antioxidant capacity, flavonoid glycosides, glucosinolates, redox status, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Doaa Abouelenein, Ahmed M. Mustafa, Franks Kamgang Nzekoue, Giovanni Caprioli, Simone Angeloni, Silvia Tappi, Juan Manuel Castagnini, Marco Dalla Rosa, Sauro Vittori
المصدر: Antioxidants, Vol 12, Iss 1, p 28 (2022)
مصطلحات موضوعية: cold plasma, polyphenols, ascorbic acid, vitamins B2, B3, antioxidant activity, peroxidase, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Qiuyu Lan, Silvia Tappi, Giacomo Braschi, Gianfranco Picone, Pietro Rocculi, Luca Laghi
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 22, p 3677 (2022)
مصطلحات موضوعية: fish freshness, high hydrostatic pressure, fish storage, spoilage, metabolomics, 1H-NMR, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 5, p 731 (2022)
مصطلحات موضوعية: vacuum impregnation, functional compounds, fruits, blueberry juice, TD-NMR, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource