-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jinhao SUN, Wenya JIAO, Chao WU, Wenlong YU, Si MI, Xianghong WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 20, Pp 449-457 (2023)
مصطلحات موضوعية: steam explosion, dietary fiber, functional nature, comprehensive utilization, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing Liu, Jia-ting Li, Man Zhou, Hui-feng Liu, Yang-yang Fan, Si Mi, Yi-lang Tang
المصدر: Frontiers in Psychiatry, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: adolescents, non-suicidal self-injury, self-compassion, emotional regulation, mood disorder, Psychiatry, RC435-571
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyt.2023.1214192/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-0640Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhaoling Wang, Si Mi, Xianghong Wang, Kemin Mao, Yuwei Liu, Jie Gao, Yaxin Sang
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 4, Pp 1241-1247 (2023)
مصطلحات موضوعية: Sweet melon, Fermented juice, Volatiles, Headspace gas chromatography-ion mobility spectrometry (HS-GC-IMS), Multivariate analysis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2213453022002257Test; https://doaj.org/toc/2213-4530Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Fucheng WANG, Si MI, Jinsong LI, Yuhang WANG, Xianghong WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 296-304 (2022)
مصطلحات موضوعية: cucumber, perforated passive modified atmosphere packaging, storage, volatile organic compounds(vocs), gas chromatography-ion mobility spectrometry(gc-ims), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Gao, Qi Li, Yuwei Liu, Bing Yang, Faizan Ahmed Sadiqb, Xiyu Li, Si Mi, Yaxin Sang
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 95, Iss , Pp 105166- (2022)
مصطلحات موضوعية: Polysaccharide, Lactobacillus paracasei, RAW264.7 cells, Immunomodulatory activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464622002365Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Si Mi, Yuhang Wang, Xiangnan Zhang, Yaxin Sang, Xianghong Wang
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 14, p 2042 (2022)
مصطلحات موضوعية: multi-element, volatiles, fatty acids, metabolomics, sesame seeds, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Fucheng Wang, Si Mi, Bimal Chitrakar, Jinsong Li, Xianghong Wang
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 9, p 1267 (2022)
مصطلحات موضوعية: cold shock, MAP, cucumber, storage, VOCs, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Li Zhang, Si Mi, Ruo-bing Liu, Ya-xin Sang, Xiang-hong Wang
المصدر: International Journal of Analytical Chemistry, Vol 2020 (2020)
مصطلحات موضوعية: Analytical chemistry, QD71-142
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Li Zhang, Si Mi, Ruobing Liu, Yaxin Sang, Xianghong Wang
المصدر: Molecules, Vol 25, Iss 5, p 1129 (2020)
مصطلحات موضوعية: volatile compounds, milk, starter cultures, characterization, heatmap analysis, principal component analysis, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Dong Han, Si Mi, Chun-Hui Zhang, Juan Li, Huan-Lu Song, Marie-Laure Fauconnier, Eva Tyteca
المصدر: Molecules, Vol 24, Iss 7, p 1385 (2019)
مصطلحات موضوعية: characterization, discrimination, Chinese marinated pork hocks, odour activity value, key odour-active compounds, potential flavour markers, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource