-
1دورية أكاديميةAssessment of Physicochemical, Functional, Rheological and end-use properties of Tribulus terrestris
المؤلفون: Muhammad Usman Khalid, Muhammad Tauseef Sultan, Ahmad Mujtaba Noman, Hassan Raza, Muzzamal Hussain, Ahmed H. El-Ghorab, Mohammed M. Ghoneim, Mohamed E. Shaker, Mohamed A. Abdelgawad, Muhammad Imran, Ahmed Mujtaba, Ibrahim A. Naguib, Entessar Al Jbawi
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 2854-2865 (2023)
مصطلحات موضوعية: Tribulus terrestris, Functional properties, Rheological behavior, Spread factor, Sensorial properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Cunha, Ana Margarida, Pereira, Andreia, Cardoso, Ana Paula, Silva, Aida Moreira da, Barroca, Maria João, Guiné, Raquel
مصطلحات موضوعية: Corema album, valorisation, sensorial properties, memories, emotions
العلاقة: Cunha AM, Pereira A, Cardoso AP, Silva AMd, Barroca MJ, Guiné RPF. (2024) Rediscovering Portuguese White Crowberries (Corema album): Cultural Insights and Nutritional Significance. Foods, 13(9):e1328. (18 pp.).; http://hdl.handle.net/10400.19/8369Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mounika, D, Rao, B Eswara, Babji, Y, Ambedkar, Y R, Rao, T Srinivasa
المصدر: Journal of Meat Science; Vol. 18 No. 2 (2023): Journal of Meat Science (December) 2023; 31-36 ; 2581-6616 ; 0975-5209 ; 10.48165/
مصطلحات موضوعية: Cinnamon essential oil, Pork sausages, Physico-chemical properties, Microbial counts, Sensorial properties
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://acspublisher.com/journals/index.php/jms/article/view/11468/11709Test; https://acspublisher.com/journals/index.php/jms/article/view/11468Test
الإتاحة: https://doi.org/10.48165/jms.2023.18.02.05Test
https://acspublisher.com/journals/index.php/jms/article/view/11468Test -
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ana Margarida Cunha, Andreia Pereira, Ana Paula Cardoso, Aida Moreira da Silva, Maria João Barroca, Raquel P. F. Guiné
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 9, p 1328 (2024)
مصطلحات موضوعية: Corema album, sensorial properties, memories, emotions, valorisation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Fariba Hadidi, Ali Ganjloo, Mohammad Hadi Fakoor
المصدر: مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 19, Iss 1, Pp 125-143 (2023)
مصطلحات موضوعية: color, response surface methodology, sensorial properties, syneresis, viscosity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://ifstrj.um.ac.ir/article_42363_c7cb46458fb194d5fecaaacf8257a1f4.pdfTest; https://doaj.org/toc/1735-4161Test; https://doaj.org/toc/2228-5415Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Lander Pérez, Rosa Pincay, Diego Salazar, Nelly Flores, Consuelo Escolastico
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 23, p 4288 (2023)
مصطلحات موضوعية: artisan sausages, fatty acids, nutritional properties, sensorial properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7كتاب
المؤلفون: Villanueva, Valeria, Ruiz, Yanelis, Valdés, Fabrizzio, Sepúlveda, Marcela, Valenzuela Venegas, Carolina Paz
المصدر: Food Processing and Packaging Technologies - Recent Advances
مصطلحات موضوعية: Insect, Functional ingredients, Sensorial properties, Food, Feed
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: En: Tumuluru, Jaya Shankar (ed.) Food Processing and Packaging Technologies - Recent Advances. IntechOpen, 2023. ISBN 978-1-80356-996-3; https://repositorio.uchile.cl/handle/2250/195278Test
الإتاحة: https://doi.org/10.5772/intechopen.108587Test
https://repositorio.uchile.cl/handle/2250/195278Test -
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Akbar Jokar, Mohamad Hossyn Azizi
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 4, Pp 1126-1134 (2022)
مصطلحات موضوعية: drink, formulation, persimmon milk, physicochemical, rheology, sensorial properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Chagua Rodríguez, Perfecto, Malpartida Yapias , Rafael Julián, Torres Gutiérrez, Elmer Robert, Quispe Santivañez, Grimaldo Wilfredo, Linares Luján, Guillermo Alberto, Rojas, Meliza Lindsay
المصدر: Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín; Vol. 76 No. 3 (2023); 10505-10516 ; Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín; Vol. 76 Núm. 3 (2023); 10505-10516 ; Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín; v. 76 n. 3 (2023); 10505-10516 ; 2248-7026 ; 0304-2847
مصطلحات موضوعية: Andean fruits, Bioactive compounds, Dairy by-product, Nutritional properties, Sensorial properties, Frutas andinas, Compuestos bioactivos, Subproducto lácteo, Propiedades nutricionales, Propiedades sensoriales
وصف الملف: application/pdf
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Diana A. Al-Quwaie, Aminah Allohibi, Majidah Aljadani, Amira M. Alghamdi, Asmaa Ali Alharbi, Roua S. Baty, Safa H. Qahl, Ohud Saleh, Amani Osman Shakak, Fatimah S. Alqahtani, Osama S. F. Khalil, Mohamed T. El-Saadony, Ahmed M. Saad
المصدر: Molecules; Volume 28; Issue 15; Pages: 5859
مصطلحات موضوعية: purslane, polyphenol, antioxidant, serum, yogurt, physicochemical, sensorial properties
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Chemistry; https://dx.doi.org/10.3390/molecules28155859Test