-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Silva, Vinnícius Henrique C. da, Silva Jr., André Luiz S. da, Santos, Herick M., Lôbo, Ivon P., Bezerra, Marcos A., Jesus, Raildo M. de
المصدر: Journal of the Brazilian Chemical Society. July 2021 32(7)
مصطلحات موضوعية: Paullinia cupana, guarana, Box-Behnken design, sample preparation, soft and energy drinks, ICP OES, elemental composition
وصف الملف: text/html
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Barreto, Pedro Kaynnan C., da Silva Jr., André Luiz S., de Jesus, Robson M., Coutinho, Janclei P., Lôbo, Ivon P., Santos, Herick M., de Jesus, Raildo Mota
المصدر: Food Analytical Methods; Jun2024, Vol. 17 Issue 6, p930-944, 15p
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Nascimento, Madson M., Santos, Herick M., Coutinho, Janclei P., Lôbo, Ivon P., da Silva Junior, André L.S., Santos, Aldenor Gomes, de Jesus, Raildo M.
المساهمون: Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado da Bahia, Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior, Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico, Financiadora de Estudos e Projetos
المصدر: Microchemical Journal ; volume 152, page 104342 ; ISSN 0026-265X
مصطلحات موضوعية: Spectroscopy, Analytical Chemistry
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.microc.2019.104342Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0026265X19317187?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0026265X19317187?httpAccept=text/plainTest -
4دورية أكاديمية
المساهمون: Conselho Nacional de Desenvolvimento Cient??fico e Tecnol??gico, Funda????o de Amparo ?? Pesquisa do Estado de S??o Paulo, Coordena????o de Aperfei??oamento de Pessoal de N??vel Superior
المصدر: ACS Food Science & Technology ; volume 1, issue 10, page 1821-1829 ; ISSN 2692-1944 2692-1944
مصطلحات موضوعية: Organic Chemistry, Chemistry (miscellaneous), Food Science, Analytical Chemistry
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Santos, Herick M., Coutinho, Janclei P., Amorim, Fábio Alan C., Lôbo, Ivon P., Moreira, Luana S., Nascimento, Madson M., de Jesus, Raildo M.
المساهمون: FAPESB, CNPq, FINEP, CEPLAC
المصدر: Food Chemistry ; volume 273, page 159-165 ; ISSN 0308-8146
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.12.074Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814617320459?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814617320459?httpAccept=text/plainTest -
6دورية أكاديمية
المصدر: Journal of the Brazilian Chemical Society. November 2021 32(11)
مصطلحات موضوعية: bioaccessibility, lamb meat, ICP OES, RDA, sample preparation
وصف الملف: text/html