-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Tae-Kyung Kim, Yun Jeong Kim, Min-Cheol Kang, Ji Yoon Cha, Yea-Ji Kim, Yoo-Jeong Choi, Samooel Jung, Yun-Sang Choi
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 7, Pp e28315- (2024)
مصطلحات موضوعية: Myofibrillar protein, Glycation, Graft reaction, Meat emulsion, Phosphate-free, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024043469Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Seonmin Lee, Kyung Jo, Seul-Ki-Chan Jeong, Hayeon Jeon, Yun-Sang Choi, Samooel Jung
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 65, Iss 5, Pp 895-911 (2023)
مصطلحات موضوعية: Nitrite, Phosphate, Sodium chloride, Animal fat, Nutrition, Meat product, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.ejast.org/archive/view_article?doi=10.5187/jast.2023.e94Test; https://doaj.org/toc/2672-0191Test; https://doaj.org/toc/2055-0391Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hyun Gyung Jeong, Jake Kim, Seonmin Lee, Kyung Jo, Hae In Yong, Yun-Sang Choi, Samooel Jung
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 65, Iss 5, Pp 1065-1080 (2023)
مصطلحات موضوعية: Chloride salt, Myosin, Secondary structure, Gel quality, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.ejast.org/archive/view_article?doi=10.5187/jast.2023.e7Test; https://doaj.org/toc/2672-0191Test; https://doaj.org/toc/2055-0391Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Seonmin Lee, Kyung Jo, Hyun Gyung Jeong, Yun-Sang Choi, Samooel Jung
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 5, Pp e15611- (2023)
مصطلحات موضوعية: Freezing, Beef, Complementary food, Infant digestion, Protein digestibility, Protein structure, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023028189Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hyun-Joo Kim, Jin Hee Bae, Seonmin Lee, Jinwoo Kim, Samooel Jung, Cheorun Jo, Jin Young Lee, Jung Hyun Seo, Sanghoo Park
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 9, p 3882 (2023)
مصطلحات موضوعية: cold plasma treatment, air discharge, ozone, nitrogen oxides, soybean, protein, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Tae-Kyung Kim, Hae In Yong, Samooel Jung, Hyun-Wook Kim, Yun-Sang Choi
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 63, Iss 4, Pp 725-739 (2021)
مصطلحات موضوعية: salt, shelf life, water holding capacity, emulsion stability, reduced-salt, meat product, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.ejast.org/archive/view_article?pid=jast-63-4-725Test; https://doaj.org/toc/2672-0191Test; https://doaj.org/toc/2055-0391Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Tae-Kyung Kim, Hae In Yong, Samooel Jung, Jung-Min Sung, Hae Won Jang, Yun-Sang Choi
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 63, Iss 2, Pp 417-425 (2021)
مصطلحات موضوعية: differential scanning calorimetry, emulsion, edible insect, larvae, sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis (sds-page), Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.ejast.org/archive/view_article?pid=jast-63-2-417Test; https://doaj.org/toc/2672-0191Test; https://doaj.org/toc/2055-0391Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Tae-Kyung Kim, Min Hyeock Lee, Se-Myung Kim, Min Jung Kim, Samooel Jung, Hae In Yong, Yun-Sang Choi
المصدر: Poultry Science, Vol 100, Iss 2, Pp 1291-1298 (2021)
مصطلحات موضوعية: reduced-fat, emulsion, preemulsion, duck skin, vegetable oil, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579120307975Test; https://doaj.org/toc/0032-5791Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Seonmin Lee, Yun-Sang Choi, Kyung Jo, Tae-Kyung Kim, Hae In Yong, Samooel Jung
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 5, Pp 741-752 (2020)
مصطلحات موضوعية: protaetia brevitarsis, protein digestibility, edible insect, beef loin, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.ejast.org/archive/view_article?pid=jast-62-5-741Test; https://doaj.org/toc/2672-0191Test; https://doaj.org/toc/2055-0391Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Se-Myung Kim, Tae-Kyung Kim, Su-Kyung Ku, Min Jung Kim, Samooel Jung, Hae In Yong, Yun-Sang Choi
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 4, Pp 553-564 (2020)
مصطلحات موضوعية: semi-dried restructured jerky, duck skin gelatin, carrageenan, shear force, overall acceptability, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.ejast.org/archive/view_article?pid=jast-62-4-553Test; https://doaj.org/toc/2672-0191Test; https://doaj.org/toc/2055-0391Test