-
1مؤتمر
المؤلفون: Esepenok, K. V.1 (AUTHOR) ansoulev@yandex.ru, Zemtsova, L. K.1 (AUTHOR), Gorbachova, M. V.1 (AUTHOR)
المصدر: AIP Conference Proceedings. 2024, Vol. 3184 Issue 1, p1-5. 5p.
مصطلحات موضوعية: *SEA buckthorn, *SOUR cream, *FERMENTED milk, *DAIRY products, *RAW milk
-
2دورية
المؤلفون: Elaine, Cappus (AUTHOR)
المصدر: Allgemeine Hotel- und Gastronomie-Zeitung. 5/25/2024 Magazin innovation food, p50-53. 4p.
مصطلحات موضوعية: *MARKET leaders, SOUR cream, DAIRY substitutes, SOY oil, FRUIT, BUTTER
مصطلحات جغرافية: GERMANY
-
3دورية
المؤلفون: Elaine, Cappus (AUTHOR)
المصدر: GV Praxis. 5/21/2024, Issue 5, p84-87. 4p.
مصطلحات موضوعية: SOUR cream, DAIRY products, SOY oil, PUDDINGS, FRUIT
مصطلحات جغرافية: GERMANY
-
4دورية
المؤلفون: Christiansen, Suzanne
المصدر: Dairy Industries International. May2024, Vol. 89 Issue 5, p16-19. 4p.
مصطلحات موضوعية: *FOOD packaging, *CORPORATE culture, SOUR cream, SPRING, YOGURT, DAIRY farms, DAIRY processing, MILKFAT
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Tormási, Judit1 (AUTHOR), Abrankó, László1 (AUTHOR) abranko.laszlo.peter@uni-mate.hu
المصدر: International Journal of Food Science & Technology. Dec2023, Vol. 58 Issue 12, p6330-6341. 12p.
مصطلحات موضوعية: *SOUR cream, *MILKFAT, *PASTA, *LIPIDS, *FAT, *DIGESTION, *DAIRY products, *LIPOLYSIS
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Fermentation (Basel); Jun2024, Vol. 10 Issue 6, p304, 15p
مصطلحات موضوعية: ICE cream, ices, etc., SPIRULINA, FERMENTED foods, SOUR cream, BIOMASS, FOOD color
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Foods; May2024, Vol. 13 Issue 10, p1518, 11p
مصطلحات موضوعية: RAW milk, DAIRY products, SOUR cream, PUBLIC health, RISK assessment, MILK consumption
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: DAVIDESCU, Madalina Alexandra1 mada.davidescu@gmail.com, PANZARU, Claudia1, SIMEANU, Daniel1, CIOBANU, Andrei1, MADESCU, Bianca Maria1, POROSNICU, Ioana2, CREANGA, Steofil1
المصدر: Scientific Papers. Series D. Animal Science. 2023, Vol. 66 Issue 2, p459-464. 6p.
مصطلحات موضوعية: *SOUR cream, *BUTTER, *HEAT treatment, *ENZYMATIC analysis, *METHYLENE blue, *DAIRY products
-
9دورية أكاديمية
العنوان البديل: НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ ТРИВАЛОСТІ ПРЯЖЕННЯ ВЕРШКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ СМЕТАНИ, ЗБАГАЧЕНОЇ БІЛКАМИ.
المؤلفون: Polishchuk, G.1 milknuft@i.ua, Sharakhmatova, T.2 sharahmatova@ukr.net, Shevchenko, I.3 irinanuht@ukr.net, Manduk, O.4 hanon@i.ua, Mykhalevych, A.4 artur0707@ukr.net, Pukhlyak, A.5 agpukh@ukr.net
المصدر: Food Science & Technology (2073-8684). 2023, Vol. 17 Issue 3, p75-84. 10p.
مصطلحات موضوعية: *SOUR cream, *WHEY protein concentrates, *MILK proteins, *WHEY proteins, *DAIRY cream, *SURFACE tension, *NUTRITIONAL value, *SWEETNESS (Taste)
-
10دورية
المؤلفون: BEDLOE, JEN, MEYER, JESS, JAMES, AMANDA
المصدر: Woman & Home; Jun2024, Issue 298, p128-131, 4p, 6 Color Photographs
مصطلحات موضوعية: BAKING powder, BAKING equipment, SOUR cream, BROWN sugar, CAKE decorating