-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Soares, Raquel R. A., Hjort, Robert G., Pola, Cícero C., Parate, Kshama, Reis, Efraim L., Soares, Nilda F. F., McLamore, Eric S., Claussen, Jonathan C., Gomes, Carmen L.
المصدر: Mechanical Engineering Publications
مصطلحات موضوعية: graphene, biosensor, electrochemical impedance spectroscopy, foodborne pathogens, food safety, Salmonella Typhimurium, Acoustics, Dynamics, and Controls, Electro-Mechanical Systems, Food Science, Polymer and Organic Materials
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://lib.dr.iastate.edu/me_pubs/465Test; https://lib.dr.iastate.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1465&context=me_pubsTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Arruda, Tarsila R., Marques, Clara S., Soares, Nilda F. F.
المصدر: Polysaccharides (2673-4176); Dec2021, Vol. 2 Issue 4, p825-842, 18p
مصطلحات موضوعية: CYCLODEXTRINS, FOOD packaging, FOOD industry, PHARMACEUTICAL industry, FOOD preservation
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Ferreira, Guilherme M. D., Ferreira, Gabriel M. D., Almeida, Germanna W. R., Soares, Nilda F. F., Pires, Ana Clarissa S., Silva, Luis H. M.
المصدر: Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects
مصطلحات موضوعية: Nisin, Adsorption, Carbon nanotube, Thermodynamics, Biocomplex
العلاقة: FERREIRA, G. M. D. et al. Thermodynamics of multi-walled carbon nanotube biofunctionalization using nisin: the effect of peptide structure. Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, [S.l.], v. 578, Oct. 2019.; https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0927775719305941Test; http://repositorio.ufla.br/jspui/handle/1/40232Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: FREITAS, PEDRO A. V., SILVA, RAFAEL R. A., DE OLIVEIRA, TAÍLA V., SOARES, RAQUEL R. A., SOARES, NILDA F. F.
المصدر: International Journal of Food Studies; Oct2020, p360-372, 13p
مصطلحات موضوعية: MOZZARELLA cheese, FOOD preservation, NISIN, FOOD packaging, LISTERIA innocua, EDIBLE coatings, STAPHYLOCOCCUS aureus
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Espitia, Paula J. P., Avena‐Bustillos, Roberto J., Du, Wen‐Xian, Chiou, Bor‐Sen, Williams, Tina G., Wood, Delilah, McHugh, Tara H., Soares, Nilda F. F.
المصدر: Journal of Food Science ; volume 79, issue 5 ; ISSN 0022-1147 1750-3841
-
6
المؤلفون: Soares, Nilda F. F. Soares, Silva, Paula S., Geraldine, Robson M., Puschmann, Rolf, Oliveira, Ebenézer de, Carnelossi, Marcelo
المصدر: LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFVمصطلحات موضوعية: Sachês absorvedores de oxigênio, Embalagem ativa, Brassica oleracea var. acephala
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1fdc085f91412b17375ef1c039d27b0dTest
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/21049Test -
7دورية أكاديمية
العنوان البديل: Efeito do processo de ozonização na qualidade dos grãos e do óleo bruto de amendoim. (Portuguese)
المؤلفون: de Alencar, Ernandes R., Faroni, Lêda R. D., Soares, Nilda F. F., Carvalho, Marta C. S., Pereira, Katiane F.
المصدر: Revista Brasileira de Engenharia Agricola e Ambiental - Agriambi; Feb2011, Vol. 15 Issue 2, p154-160, 7p, 2 Charts, 3 Graphs
مصطلحات موضوعية: EFFECT of ozone on plants, PEANUTS, MOISTURE, FATS & oils, ELECTRIC conductivity, TEMPERATURE, FATTY acids, PEROXIDES
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Alencar, Ernandes R. de, Faroni, Lêda R. D, Soares, Nilda F. F, Carvalho, Marta C. S, Pereira, Katiane F
المصدر: Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental. February 2011 15(2)
مصطلحات موضوعية: ozone, qualitative changes, coloration
وصف الملف: text/html