-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zongxiu Bai, Dongdong Du, Rongguang Zhu, Fukang Xing, Chenyi Yang, Jiufu Yan, Yixin Zhang, Lichao Kang
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
مصطلحات موضوعية: hyperspectral imaging, deep learning, machine learning, foodborne pathogens, mutton, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2024.1325934/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zongxiu Bai, Rongguang Zhu, Dongyu He, Shichang Wang, Zhongtao Huang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 19, p 3594 (2023)
مصطلحات موضوعية: adulterated mutton, quantitative detection, smart phone, deep learning, CBAM-Invert-ResNet, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuaitao Cao, Chenyan Yang, Yongzhen Zang, Yang Li, Jiangwei Gu, Haiyang Ding, Xuedong Yao, Rongguang Zhu, Qiang Wang, Wancheng Dong, Yong Huang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 16, p 3025 (2023)
مصطلحات موضوعية: winter jujube slice, hot air drying, radio-frequency heat treatment, numerical models, uniformity, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Xuedong Yao, Yongzhen Zang, Jiangwei Gu, Haiyang Ding, Yubao Niu, Xia Zheng, Rongguang Zhu, Qiang Wang
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 19, p 3086 (2022)
مصطلحات موضوعية: jujube slices, drying, radio frequency, food processing, microstructure, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Zongxiu Bai, Jianfeng Gu, Rongguang Zhu, Xuedong Yao, Lichao Kang, Jianbing Ge
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 19, p 2977 (2022)
مصطلحات موضوعية: online NIRS, convolutional neural network, different spectral information, classification, adulterated mutton, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Binbin Fan, Rongguang Zhu, Dongyu He, Shichang Wang, Xiaomin Cui, Xuedong Yao
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 15, p 2278 (2022)
مصطلحات موضوعية: food additive, mutton adulteration, near-infrared hyperspectral imaging, sparrow search algorithm, machine learning, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuxue CAO, Gao WANG, Yong HUANG, Rongguang ZHU, Qiang WANG, Shiyu WEI, Xuedong YAO
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 36, Iss 4, Pp 307-313 (2018)
مصطلحات موضوعية: cielab, colour change, pulsed air-impingement drying, winter jujube slices, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://cjfs.agriculturejournals.cz/artkey/cjf-201804-0006_colour-change-and-kinetics-of-winter-jujube-slices-during-pulsed-air-jet-impingement-drying.phpTest; https://doaj.org/toc/1212-1800Test; https://doaj.org/toc/1805-9317Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mei Guo, Rongguang Zhu, Lixin Zhang, Ruoyu Zhang, Guangqun Huang, Hongwei Duan
المصدر: Molecules, Vol 26, Iss 7, p 2069 (2021)
مصطلحات موضوعية: biochar, matrix effect, unsupervised/supervised classification, classification regression model, LIBS, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
9
المؤلفون: Zhongtao Huang, Bin Li, Shichang Wang, Rongguang Zhu, Xiaomin Cui, Xuedong Yao
المصدر: Food Analytical Methods. 16:933-946
مصطلحات موضوعية: Safety, Risk, Reliability and Quality, Safety Research, Applied Microbiology and Biotechnology, Food Science, Analytical Chemistry
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::54e886f5aafb6f8734fcc6dfa4024e4aTest
https://doi.org/10.1007/s12161-023-02459-8Test -
10
المؤلفون: Yaoxin Zhang, Minchong Zheng, Rongguang Zhu, Rong Ma
المصدر: Meat science. 192
مصطلحات موضوعية: Red Meat, Deep Learning, Ducks, Animals, Food Contamination, Neural Networks, Computer, Food Science
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::50888b476a30330fbefc9e32c78d89baTest
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35716528Test