-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Kaur, Rajwinder1, Bhullar, Manmeet Brar1, Sharma, D R, Arora, P K2, Mahajan, B V C3
المصدر: 85(4):1077-1080
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Surya, M.1, Baskar, M.1, 1, Meena, S.1, Janaki, D.2, Geethanjali, S.3, Sundar, M.2
المصدر: Agricultural Science Digest 43(6):796-801. 2023
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 2, Pp 1046-1055 (2024)
مصطلحات موضوعية: acrylamide, amino acids, potato cultivar, potato models, reducing sugars, sucrose, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
4
المؤلفون: Marques, Fabiana Almeida
المساهمون: Teixeira, J. A., Geada, Pedro Miguel Macedo, Universidade do Minho
مصطلحات موضوعية: Economia circular, Chlorella vulgaris, Resíduos alimentares, Açúcares redutores, Circular economy, Food waste, Reducing sugars, Heterotrophy, Engenharia e Tecnologia::Biotecnologia Ambiental
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: 203484479
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Do Viet Phuong, Luu Thao Nguyen
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 12, Iss 1, Pp 133-141 (2024)
مصطلحات موضوعية: coffee pulp, hydrolysis, lignin, hemicellulose, reducing sugars, acidic pretreatment, alkaline pretreatment, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jfrm.ru/en/issues/21683/21701Test/; https://doaj.org/toc/2308-4057Test; https://doaj.org/toc/2310-9599Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ambreen Naz, Nighat Raza, Misbah Sharif, Kashif Razzaq, Sami Ullah, Muhammad Inam Afzal, Muzzamal Hussain, Samiah H. Al-Mijalli, Amnah Mohammed Alsuhaibani, Amal Hassan Al-Shawi, Muhammad Imran, Zarina Mushtaq, Entessar Al Jbawi
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 1736-1748 (2023)
مصطلحات موضوعية: Ber, Storage, Temperature, Ascorbic acid, Titratable acidity, Reducing sugars, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Kumar, Sivala1, Pradhan, Arundhati, Sahoo, Rashmi Rani, Pati, Smita Prava, Banarjee, Sameer, Jena, Aparnna
المصدر: 10(1):01-08
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: De la Lama-Calvente, David, Fernández-Rodríguez, M. J., Garrido Fernández, A., Borja Padilla, Rafael
المساهمون: Ministerio de Ciencia e Innovación (España)
مصطلحات موضوعية: Biorefinery, Process optimization, Reducing sugars, Response surface methodology, Rugulopteryx okamurae, Total phenolic compounds
العلاقة: #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#; info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-114975RB-I00/ES/APROVECHAMIENTO INTEGRAL DE LA MACROALGA INVASORA RUGULOPTERYX OKAMURAE, MEDIANTE LA OBTENCION DE COMPUESTOS BIOACTIVOS, BIOENERGIA EN FORMA DE BIOGAS Y FERTILIZANTES /; Algal Research; Publisher's version; https://doi.org/10.1016/j.algal.2024.103500Test; Sí; Algal Research 80: 103500 (2024); http://hdl.handle.net/10261/356048Test; 2-s2.0-85191286473; https://api.elsevier.com/content/abstract/scopus_id/85191286473Test
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.algal.2024.103500Test
http://hdl.handle.net/10261/356048Test
https://api.elsevier.com/content/abstract/scopus_id/85191286473Test -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Kharen Priscilla de Oliveira Salomão Petrucci, Ariana Mota Pereira, Marilia Contin Ventrella, Fernando Luiz Finger, Matheus da Costa Queiroz
المصدر: Revista Ceres, Vol 70, Iss 6 (2023)
مصطلحات موضوعية: curing, phellogen, reducing sugars, plant anatomy, plant histology, Agriculture (General), S1-972, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0034-737X2023000600703&lng=en&tlng=enTest; http://www.scielo.br/pdf/rceres/v70n6/2177-3491-rceres-70-6-e70608.pdfTest; https://doaj.org/toc/2177-3491Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Leygnima Yaya Ouattara, Esaïe Kouadio Appiah Kouassi, Doudjo Soro, Kouassi Benjamin Yao, Guy Didier Fanou, Allali Patrick Drogui, Dayal Rajeshwar Tyagi
المصدر: Scientific African, Vol 22, Iss , Pp e01908- (2023)
مصطلحات موضوعية: Cocoa pod husks, Delignification, Acid hydrolysis, Optimization, Combined severity factor, Reducing sugars, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2468227623003630Test; https://doaj.org/toc/2468-2276Test