-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Suel Hye Hur, Hwang-Ju Jeon, Ji Hye Lee, Eun Joo Baek, Hyoyoung Kim, Ho Jin Kim
المصدر: Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 11, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
مصطلحات موضوعية: ICP-AES, ICP-MS, Red pepper paste, Geographical origin, Discrimination, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2196-5641Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Soon-Hee Kim, Juyeon Ko, Dae Young Kwon
المصدر: Journal of Ethnic Foods, Vol 10, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
مصطلحات موضوعية: Soybean, Jang, Doenjang (soybean paste), Kanjang (soy sauce), Gochujang (red pepper paste), Cheongkukjang, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2352-6181Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Henock Woldemichael Woldemariam, Shimelis Admassu Emire, Paulos Getachew Teshome, Stefan Töpfl, Kemal Aganovic
المصدر: Heliyon, Vol 8, Iss 12, Pp e12441- (2022)
مصطلحات موضوعية: High pressure processing, Inactivation, Microorganisms, Modeling, Optimization, Red pepper paste, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S240584402203729XTest; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Srinivasan Ramalingam, Ashutosh Bahuguna, SeMi Lim, Ah-ryeong Joe, Jong-Suk Lee, So-Young Kim, Myunghee Kim
المصدر: Foods; Volume 10; Issue 10; Pages: 2370
مصطلحات موضوعية: fermentation, food safety, HPLC, histamine, principal component analysis, putrescine, red pepper paste
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Quality and Safety; https://dx.doi.org/10.3390/foods10102370Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: H. J. Lim, G. D. Kim, E. Y. Jung, H. W. Seo, S. T. Joo, S. K. Jin, H. S. Yang
المصدر: Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 27, Iss 8, Pp 1174-1180 (2014)
مصطلحات موضوعية: Beef Jerky, Replaced Salt, Soy Sauce, Red Pepper Paste, Soybean Paste, Animal culture, SF1-1100, Animal biochemistry, QP501-801
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.ajas.info/upload/pdf/ajas-27-8-1174-14.pdfTest; https://doaj.org/toc/1011-2367Test; https://doaj.org/toc/1976-5517Test
-
6
المؤلفون: Myunghee Kim, Jong Suk Lee, Ah-ryeong Joe, Srinivasan Ramalingam, Ashutosh Bahuguna, SeMi Lim, So-Young Kim
المصدر: Foods
Volume 10
Issue 10
Foods, Vol 10, Iss 2370, p 2370 (2021)مصطلحات موضوعية: Taste, Health (social science), principal component analysis, Plant Science, TP1-1185, Health Professions (miscellaneous), Microbiology, Article, chemistry.chemical_compound, Biogenic amine, Pepper, putrescine, Food science, fermentation, Flavor, chemistry.chemical_classification, Cadaverine, Chemistry, Chemical technology, Tyramine, histamine, food safety, Putrescine, Fermentation, red pepper paste, HPLC, Food Science
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ffcd168b1549278738a7be59732b7168Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Kubra Sayin, Derya Arslan
مصطلحات موضوعية: Antioxidant properties, Red pepper paste, Total carotenoids, Total phenolic content
العلاقة: https://zenodo.org/communities/wasetTest; https://zenodo.org/record/1109467Test; https://doi.org/10.5281/zenodo.1109467Test; oai:zenodo.org:1109467
الإتاحة: https://doi.org/10.5281/zenodo.1109467Test
https://doi.org/10.5281/zenodo.1109466Test
https://zenodo.org/record/1109467Test